MENÜ

Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun Özbek

Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleştirilen Galatasaray Spor Kulübü Başkanlık Seçimi'nde Dursun Özbek yeni başkan seçildi.

Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun Özbek

Galatasaray Kulübü'nün olağan genel kurulunda Dursun Özbek, açılan 11. sandık sonunda en yakın rakibi Turgay Kıran'a 1573 oy fark atarak, son 4 sandık öncesinde başkanlık seçimini kazanmayı garantiledi.

Galatasaray'ın seçimli olağan genel kurulunda oy sayma işlemi sürerken. 11. sandık sonunda en yakın rakibi olan Turgay Kıran'a 1573 oy fark atarak, son 4 sandık öncesinde başkanlık seçimini kazanmayı garantileyen Dursun Özbek, genel kurulun yapıldığı Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonuna girmeden önce okulun bahçesinde basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı.

Galatasaray kongre üyeleri tarafından büyük alkış alan Dursun Özbek herkese teşekkür ettiğini söyledi. Özbek "Galatasaray 36. başkanını seçmek için genel kurul yaptı. Burada bizleri takip ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. İkinci teşekkürüm de genel kurul üyelerine. Onlar da bugün geldiler ve oylarını kullandılar. Şu anda sayım devam ediyor. Buraya kadar gelip oyununu kullanan, Galatasaray'a sahipliğini gösteren genel kurul üyelerine teşekkür ediyorum. Onlar Galatasaray Spor Kulübü'nün sahipleridir" ifadelerini kullandı.

Toplam

Dursun Özbek: 2800
Ahmet Özdoğan: 442
Turgay Kıran: 534

15. Sandık

Dursun Özbek: 279
Ahmet Özdoğan: 20
Turgay Kıran: 45

14. Sandık

Dursun Özbek: 199
Ahmet Özdoğan: 38
Turgay Kıran: 50

13. Sandık

Dursun Özbek: 207
Ahmet Özdoğan: 30
Turgay Kıran: 46

12. Sandık

Dursun Özbek: 182
Ahmet Özdoğan: 36
Turgay Kıran: 33

11. Sandık

Dursun Özbek: 197
Ahmet Özdoğan:30
Turgay Kıran: 27

10. Sandık

Dursun Özbek: 169
Ahmet Özdoğan:34
Turgay Kıran: 19

9. Sandık

Dursun Özbek: 142
Ahmet Özdoğan: 25
Turgay Kıran: 25

8. Sandık

Dursun Özbek: 157
Ahmet Özdoğan: 18
Turgay Kıran: 36

7. Sandık

Dursun Özbek: 172
Ahmet Özdoğan:34
Turgay Kıran: 41

6. Sandık

Ahmet Özdoğan: 30
Dursun Özbek: 172
Turgay Kıran: 35

5. Sandık

Ahmet Özdoğan: 32
Dursun Özbek: 223
Turgay Kıran: 31

4. Sandık

Ahmet Özdağan: 30
Dursun Özbek: 191
Turgay Kıran: 44

3. Sandık

Ahmet Özdağan: 31
Dursun Özbek: 188
Turgay Kıran: 31

2. Sandık

Ahmet Özdoğan: 29
Dursun Özbek: 163
Turgay Kıran: 41

1. Sandık

Ahmet Özdoğan: 25
Dursun Özbek: 159
Turgay Kıran: 30

***********************************************************************

Başkan Duygun Yarsuvat'ın açılışını yaptığı Genel kurulda ilk olarak Seçim Divan Kurulu seçimi yapıldı. Divan başkanlığına oybirliği ile Metin Ünlü seçildi.

Seçim Genel Kurulu öncesinde Turgay Kıran (6272), Ahmet Özdoğan (6442) ve Dursun Aydın Özbek (6602) başkan adaylıklarını açıkladı.

11 Mayıs Pazartesi günü yapılan renk seçimine göre başkan adaylarından, Turgay Kıran "gri", Ahmet Özdoğan "sarı", Dursun Aydın Özbek "kırmızı" listeyle seçime girecek.

Galatasaray Kulübü’nün olağan seçimli genel kurul toplantısında başkan adayları üyelere son kez hitap etti.

Sarı-kırmızılı kulübün, Galatasaray Lisesi’nde gerçekleştirilen genel kurulunda başkanlığa aday olan Dursun Özbek, Ahmet Özdoğan ve Turgay Kıran, son kez üyelerin karşısına geçti.

Başkan adayları hedef ve projelerine kısaca değinirken, Dursun Özbek, seçilecek kişinin çok önemli bir miras alacağını belirterek, "Galatasaray sevenleri ve sevgili dostlar. Değerli Galatasaraylılar, bir teşekkür borcumu burada yerine getirmek istiyorum. Ali Sami Yen ağabeyden Duygun ağabeye kadar görev yapan tüm başkanlar Galatasaray'ın dünyada iyi bir kulüp olabilmesi için hizmet ettiler. Onlara buradan teşekkür ediyorum.

Seçilecek başkan, çok değerli bir mirası teslim alacak. Ben şahsım adına bu mirası teslim alırsam aldığımdan daha yukarıda, daha başı dik bir şekilde önümüzdeki döneme teslim edeceğime söz veriyorum." dedi.

Ahmet Özdoğan, üç adayın da Galatasaray’a yakışır bir seçim kampanyası yürüttüğünü belirterek, "Biz hep birlikte bir öykü yazabiliriz. Onun için aday olduk" ifadelerini kullandı.

Turgay Kıran ise genel kurulda oy verecek bütün üyelere teşekkür ederek, "Kazanan her zaman Galatasaray olsun" diye konuştu.

Adaylar 3 numaralı sandıkta oy attı


Galatasaray Kulübü’nün 36. başkanı olabilmek için seçim yarışına giren Dursun Özbek, Turgay Kıran ve Ahmet Özdoğan, 3 numaralı sandıkta oylarını kullandı.



Dursun Aydın Özbek'in vaatleri neydi?

Haberin Devamı
YORUM YAZ