MENÜ

Sloukas Fenerbahçe'de

Fenerbahçe Ülker, yeni sezon için transferde ilk adımı attı. Sarı-Lacivertliler, Olympiakos'un 25 yaşındaki oyun kurucusu Kostas Sloukas ile 2 yıllığına anlaşma sağladı, iş sadece imzaya kaldı.

Sloukas Fenerbahçe'de

Kulüp tarihinin ilk Final Four deneyimini Madrid'de yaşayan Fenerbahçe Ülker, Önümüzdeki yıllarda da aynı noktada olma kararlılığını ilk günden ortaya koydu Final Four öncesi coach Zeljko Obradovic ile anlaşma sağlayan Sarı-Lacivertliler, transferde de ilk bombayı patlattı. Kanarya Olympiakos!un oyun kurucusu Kostas Sloukas'la anlaşmaya vardı. Fenerbahçe Ülker'le Sloukas arasındaki anlaşmanın 2 yıllık olacağı ve tarfların her konuda el sıkıştığı ifade edildi. Yunan kaynaklar, transferin yalnızca imzaya kaldığının altını çizdi.

Habertürk'ün haberine göre; 25 yaşındaki 1.90'lık oyun kurucu, 2011 yılında transfer olduğu Yunan devinin 2012 ve 2013 Euroleague şampiyonluklarında önemli pay sahibi olmuş, kritik anlarda sorumluluk üstlenmesi ve uzun mesafeli şutlarıyla öne çıkmıştı. Olympiakos'un kısa rotasyonunda Spanoulis'in ardından en önemli parça olan Slokuas, bu sezon THY Euroleague'de 29 maçta 18 dakika ortalamyla 6.7 sayı, 3.1 asist, 1.9 ribaund ortalamalarıyla mücadele etti.


Fenerbahçe'den flaş İsmail Kartal kararı


Yunanistan Milli Takımı'nda da forma giyen oyuncu, Madrid'deki Final Four'da hem yarı final hem de finalde 10 sayı, 2 asist, 2 ribaundla oynamıştı.

'Resmi anlaşma yok'

Fenerbahçe Kulübü ise öğleden sonra transfer gelişmeleriyle ilgili bir açıklama yayınladı. Sarı-Lacivertliler henüz önümüzdeki sezon için resmi bir anlaşma olmadığını ifade etti. Kulübün resmi sitesinden yapılan o açıklama şöyle:

Son dönemde, yurtiçi ve yurtdışında bazı internet sitelerinde ve gazetelerde, Erkek Basketbol Takımımız Fenerbahçe Ülker’in transfer çalışmalarına yönelik haberler yer almakta, ekibimizin önümüzdeki sezon için bazı isimlerle anlaşmaya vardığı iddia edilmektedir.

Fenerbahçe Ülker, bugüne dek önümüzdeki sezon için herhangi bir oyuncuyla transfer görüşmesinde bulunmamış ya da anlaşma sağlamamıştır.

Fenerbahçe Ülker, Turkish Airlines Euroleague’de elde ettiği başarının ardından şu anda da yalnızca Türkiye Basketbol Ligi şampiyonluğuna konsantre olmuştur.

Taraftarlarımızın, basında çıkan ve doğruluk payı olmayan bu haberlere itibar etmemesini kamuoyuna duyururuz.

Haberin Devamı
YORUM YAZ