MENÜ

Albayrak: Muslera aradı, "Adamsın" dedi

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, bu akşam oynanacak Sivasspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Albayrak: Muslera aradı, "Adamsın" dedi



Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, bu akşam Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor'a karşı oynanacak mücadele öncesi NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Albayrak, gündeme ve Sivasspor maçına dair pek çok konuya değindi.

Albayrak şunları söyledi:

'Finale çıkacağız'

Sivasspor'a bize gösterdikleri misafirperverlikten dolayı kulübüm adına teşekkür ediyorum. Akşam 20.30'da maçımıza çıkacağız, tamamlayacağız ve finale çıkacağız.

'Sneijder bana hayatımı kazandırdı'

"Bütün maçları derbi gibi yaşıyorum. Son maçta Allah razı olsun Sneijder hem maçı hem de bana hayatımı kazandırdı. Beşiktaş maçı değerli bir maç. En iyi şekilde hazırlanıyoruz. Bugüne kadar düşündüğüm her şeyi Yüce Allah'ım bana nasip etti. Takım ruhuyla iyi çalıştık, beraber olduk, gecemizi gündümüze kattık, Galatasaray camiasına layık olmaya çalıştık. İyi işler yaptık, iyi işler başardık. Çok mutluyum.

'Federasyonun kararına saygımız sonsuz'

"Maç saati konusunda isteğimizi federasyona ilettik. Son haftaya girildiğinde puanlar kafa kafaya olduğu için maçların aynı saatte başlamasını istedik. Beşiktaş da bu doğrultuda bir başvuru yapmış. Bu gayet normaldir. Federasyonun vereceği karara saygımız sonsuz."

'Duygun Başkan'ı asla unutmayacağım'


"Her şeyden önce şunu ifade etmek istiyorum. Duygun Başkan'ı asla unutmayacağım. Hakikaten bizi kıskanmadı. Bu şampiyonluğun en büyük mimarlarındandır. Önümüzü açtı. Bize babalık ve ağabeylik yaptı."

'Muslera aradı, "Başkan Adamsın" dedi'

"Dün akşam beni Muslera aradı. "Başkan Adamsın" dedi bana ben de ona "Adamsın adam" dedim. Sneijder'le de uzun uzun konuştuk. Sneijder'i teklif ne olursa olsun asla satmayı düşünmüyoruz. Biz onlara güven verip dostluğu ve beraberliği aşıladık. Hiçbir şey durduk yere olmaz. Hep çalıştık. Bu puanlar bize gökten yağmadı. Futbolcu kardeşlerimiz, teknik heyet, taraftar ve bu yönetim hak etti."

'Şükürler olsun Rize kümede kaldı'

"Rizespor'un bizimle oynayacağı son maçta küme düşme ihtimali olsaydı ben o maçı heyecandan izleyemezdim. Rizeliyim. Burada büyüdüm. Çocukken Rizespor'un maçlarına göderdik. Şükürler olsun Rizespor kümede kaldı."

Haberin Devamı
YORUM YAZ