MENÜ

Beşiktaş yönetiminden flaş karar!

Başkan Fikret Orman, Torku Konyaspor karşısında alınan 1-0'lık yenilgi sonrası çılgına döndü. Yönetim kurulu olağanüstü toplanıyor.

Beşiktaş yönetiminden flaş karar!

Başkan Fikret Orman, Torku Konyaspor karşısında alınan 1-0'lık yenilgi sonrası çılgına döndü, yönetici Mete Vardar'a talimat verdi.

Peş peşe gelen Gaziantep ve Akhisar beraberliklerine rağmen, Ankara'da takımla birlikte olmayı tercih eden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 90 dakika sonrası oldukça sinirliydi.

Bugün toplanıyorlar...

İlk yarıda oynanan etkisiz oyunun ardından yönetici Mete Vardar'a bazı talimatlat vererek soyunma odasına gönderen Kartal'ın patronu, son düdüğün ardından da kritik bir karar aldı. Başkan Fikret Orman, yönetici Mete Vardar'a talimat vererek, yönetim kurulunun bugün kulüp binasında toplanması kararı aldı. Vardar, başkandan aldığı bilgiyi tüm idarecilere aktardı.

Mini zirveden Şenol Güneş çıktı

Fikret Orman ayrıca Ankara'da bululan İkinci başkan Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler Metin Albayrak, Deniz Atalay ve Mete Vardar'la da kısa bir durum değerlendirmesi yaptı.

Mete Vardar, durumu statta bulunan Başkan Fikret Orman ve İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi’yle paylaştı. 3’lü arasında yapılan görüşmede, yeni döneme yerli hocayla devam edilmesi yönünde karar verildi. Başkan Orman’ın yerli teknik adam isteği doğrultusunda ilk hedefin Şenol Güneş olarak belirlendiği, alternatif isim olarak ise Mustafa Denizli’de karar kılındığı öğrenildi.


Hikmet Karaman'dan Galatasaray'a mesaj


Beşiktaş Yönetimi'nin yarın öğleden sonra Akaretler'deki kulüp binasında olağanüstü toplanması bekleniyor. Toplantının ana gündem maddelerinden birinin de Slaven Bilic'in yaptığı açıklamaların olması bekleniyor. Siyah-Beyazlı yönetim kurulunun alacağı kararlar merak konusu.

Slaven Bilic maç sonrası, "Bütün kayıpların sorumlusu benim. Yönetimle oturup bir karar vereceğiz. Asıl niyetim önümüzdeki sezon da burada kalmaktı. Bu şartlarda bu mümkün olur mu bilmiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ