MENÜ

Aziz Yıldırım'ın seçimdeki ilk rakibi Murat Çelikel

31 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği Olağan Genel Kurulu ve Başkanlık seçiminde, Aziz Yıldırım'ın ilk rakibi Murat Çelikel oldu.

Aziz Yıldırım'ın seçimdeki ilk rakibi Murat Çelikel

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu üyesi olan Murat Çelikel, Fenerbahçe Yakın Geleceği Platformu'nun desteklediği aday olarak resmen duyuruldu.

MURAT ÇELİKEL KİMDİR

Murat Çelikel İstanbul'da doğdu. Okul hayatını İsviçre'de bulunan ve dünyanın önde gelen eğitim kurumlarından olan Le Rosey'de tamamladı, ardından Paris de turizm ve otelcilik eğitimi aldı ve aile şirketlerinin başına geçerek iş yaşamına atıldı. Riva Otelleri, Riva Enerji, Jet Gayrimenkul şirketlerinin sahibi olan Murat Çelikel, spora ve futbola olan olan tutkusundan ötürü genç yaşlarından itibaren bu alanda hizmetlerde bulundu.


Fenerbahçe'de Volkan krizi sürüyor


1985 yılında henüz 21 yaşında Fenerbahçe kongre üyesi olan Murat Çelikel aynı yıl İstanbulspor' da yöneticilik , 1986 ve 1987 yıllarında ise İstanbulspor başkanlığında bulundu. 2010 yılında 25 yılını doldurarak Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu üyesi olan Murat Çelikel bir dönem Fenerbahçe 2000 Derneği'nin başkanlığını da yapmiştır. Evli ve 2 çocuk babası olan Murat Çelikel, İngilizce, Fransızca, Almanca ve Arapça bilmektedir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ