MENÜ

Obradovic ile 2 yıl daha

Fenerbahçe Ülker'in başında Avrupa şampiyonluğu kovalayan Sırp koç, başkan Yıldırım'ın, “Uzun yıllar bizimle kal. İstediğin oyuncuyu al, istediğini gönder” sözleri üzerine, yeni sözleşmeye ikna oldu. İmzalar Madrid'deki Final Four dönüşü atılacak.

Obradovic ile 2 yıl daha

Fenerbahçe Ülker’de beklenen anlaşma sağlandı. Sarı-Lacivertlileri Final Four’a taşıyarak çok büyük bir başarıya imza atan Sırp koç Zeljko Obradovic 2 yıl daha takımda kalacak.

Hürriyet'in haberine göre; dörtlü final maçları için İspanya’ya gitmeden 1 gece önce başkan Aziz Yıldırım, yönetim kurulundan bazı önemli isimler ve Zeljko Obradovic yemekte bir araya geldi.

Bu yemekte Fenerbahçe Ülker’e Final Four öncesi başarı dileyen Aziz Yıldırım daha sonra konuyu ünlü koçun sözleşmesine getirdi. Sırp teknik adamın 2 yıl daha takımla birlikte olmasını isteyen Yıldırım şunları söyledi:

'Takımda ne istersen yap'

“İsterim ki uzun yıllar bizimle kal. Bizi her yıl Final Four’a götür. Gherardini ile nasıl bir kadro kurmak istiyorsanız kurun. İstediğin oyuncuyu al. İstediğini gönder. Size tam destek vereceğim.” Obradovic de bu sözlerin kendisini çok mutlu ettiğini belirtti ve gururla kalacağını belirtti. Böylece taraftarın uzun süredir beklediği olay gerçekleşti. Obra, varılan anlaşma ile Madrid’e huzurla giderken sözleşme İstanbul’a dönüşte yapılacak. Aziz Yıldırım ve Obradovic’in görüşmesinde maddi konular gündeme gelmedi.

İki taraf da parayı önemli görmediklerini belirtirken, Obradovic kendisine duyulan güvenin her şeyden daha değerli olduğunu iletti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ