MENÜ

Bucaspor'un kulağı Tahkim'de

Manisaspor maçındaki çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle PFDK tarafından Adana Demirspor maçında tüm tribünleri kapatılacak olan Bucaspor, Tahkim Kurulu'na konuyla ilgili itaraz etti. Sarı-Lacivertliler'le ilgili kararın perşembe günü açıklanayacağı bildirildi.

Bucaspor'un kulağı Tahkim'de

PTT 1. Lig’de sezonun en önemli maçlarından birinde pazar günü Adana Demirspor’u ağırlayacak Bucaspor, Tahkim Kurulu’ndan gelecek haberi bekliyor. Manisaspor maçındaki çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından tüm tribünleri kapatılan, Passolig turnikesi kurulmadığı için de ceza kapsamı dışındaki balkon tribününe seyirci alma şansı olmayan Sarı-Lacivertliler, cezaya itiraz etti. Başkan Çetin Kayışlı, kapalının solundaki B2 tribünü ve skorbordun bulunduğu kale arkasının hiçbir olaya karışmadığını ifade ederek konuyu Türkiye Futbol Federasyonu'na taşıdıklarını açıkladı.

'Görüntülerle belgeledik'

İki trübünden de ne küfür edildiğini ne de sahaya yabancı madde atıldığını vurgulayan Başkan Kayışlı, "Yayıncı kuruluş ve güvenlik kamerasının görüntüleri eşliğinde itirazımızı yaptık. Kararın perşembe günü açıklanacağı söylendi. Eğer ceza kalkmazsa büyük haksızlığa uğramış olacağız. Adaletin yerini bulacağı inancındayız" dedi. Öte yandan kasığındaki yırtık nedeni sezonu kapatan Erkan’dan gelen haberle sarsılan teknik ekip, Nsaliwa ile moral buldu. Sağ arka adalesinde ödem olan tecrübeli futbolcunun forma giyebileceği öğrenildi. Nsaliwa’nin Erkan’ın yokluğunda sağ bekte görev alması bekleniyor.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ