MENÜ

Futbol ondan sorulacak

Dursun Özbek'in listesinde yönetici olarak kulübe hizmet etmeye hazırlanan Galatasaray'ın eski kaptanı Cüneyt Tanman, “40 yıldır futbolun içindeyim. Daha güçlü olarak futbolla ilgili bir konumda olacağım” dedi

Futbol ondan sorulacak

23 Mayıs’ta yapılacak kongre öncesi favori başkan adayı Dursun Özbek’in listesinde yönetici olarak yer alan Galatasaray’ın eski kaptanlarından Cüneyt Tanman, hedeflerini anlattı. Tanman, yönetime gelmeleri halinde Florya Metin Oktay Tesisleri’nden ve futboldan kendisinin mi sorumlu olacağı yönündeki bir soru üzerine, şunları kaydetti: “Önce genel kurulun onayı gerekiyor. O olduktan sonra da bir görev dağılımı yapılacaktır. Ben 40 yıldır futbolun içindeyim ve doğal olarak futbolla ilgili bir konumda bulunacağım. Muhtemelen daha güçlü olarak o noktada olacağım. Bu bir gerçek ama şu anda şampiyonluk yarışı var ve o yarışın içindeki takımımızı rahatsız edecek söylemlerden kaçınmaya çalışıyorum. Çünkü şampiyonluk hepimiz için çok önemli.”

‘Avantaj Galatasaray’da’

Tanman ayrıca şampiyonluk yarışında Galatasaray’ı avantajlı gördüğünü söyledi. Sarı-Kırmızılı futbol takımının çok önemli virajları geçtiğini ve son olarak Akhisar Belediyespor karşısında yine önemli bir galibiyet aldığını dile getiren Tanman, “Bütün avantaj Galatasaray’ın elinde” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ