MENÜ

'Süper' Kayseri'de kutlama 2 hafta sonra

Ligin bitimine 3 maç kala ipi göğüsleyen Kayserispor, şampiyonluk kutlamalarını Karşıyaka maçında yapacak. Yönetim, bu büyük mutluluğu yaşatan futbolculara perşembe gününe kadar izin verildiğini açıkladı.

'Süper' Kayseri'de kutlama 2 hafta sonra

Spor Toto Süper Lig biletini cebine koyan Kayserispor, şampiyonluk kutlamalarını 2 hafta sonra sahasında oynayacağı Karşıyaka maçında yapacak. Adana Demirspor'un Samsunspor'a takılmasıyla geride kalan 3 karşılaşmaya 'şampiyon' unvanıyla çıkacak olan Sarı-Kırmızılılar'da kulüp genel menajeri Süleyman Hurma ve teknik sorumlu Cüneyt Dumlupınar, en yakın rakiplerinin maçını televizyondan Karpuzatan Tesisleri'nde birlikte izledi.

'Yiğit düştüğü yerden kalkar'

PTT 1. Lig'de misafir olduklarını sezon başından bu yana dile getirdiklerini vurgulayan Hurma, seviç göz yaşları içinde yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Yiğit düştüğü yerden kalkar sözüyle Kayserispor’u yeniden Süper Lig’e taşıdık. Yaşadığımız mali olumsuzluklara karşın elini taşın altına koyan, Kayserispor’a destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Sarı-Kırmızılı kulübe şimdi daha fazla sahip çıkma zamanı. Bu başarı takımı sahiplenen herkesindir." Hurma, oyuncularına perşembe gününe kadar izin verdiklerini, cumartesi günü Elazığspor’la oynayacakları müsabaka için cuma günü otobüsle yola çıkacaklarını sözlerine ekledi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ