MENÜ

Obradovic: Kalmak için her şey yolunda gidiyor

"Kalacak mı, gidecek mi?" tartışmaları gündemden düşmeyen Fenerbahçe Ülker'in koçu Obradovic, "Şu an burada kalmak için her şey yolunda gidiyor." açıklamasını yaptı.

Obradovic: Kalmak için her şey yolunda gidiyor

Lig TV'ye açıklamalarda bulunan Zeljko Obradovic, Final Four'da hem beyinleriyle hem de kalpleriyle mücadele edeceklerini belirterek, "Sonuç ne olursa olsun herkesin yürekten savaşacağına inanıyorum. Real Madrid 4 senedir birlikte oynayan bir takım. Antrenörü, oyuncusu, her şeyiyle takım olarak hareket ediyorlar. Final-Four tecrübesi var. Oyuncuları bireysel anlamda çok yetenekli. Maç içerisinde birçok oyuna müdahale etme yöntemleri var. Onların seyircisi önünde oynayacağız ama bizim için bir şey değişmiyor. Her zamanki gibi iyi hazırlanıp gideceğiz. Deplasmanlarda iyi oynuyoruz. Orada hem kalbimizle hem de beynimizle mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.

'Kalmak için her şey yolunda gidiyor'

Takımdaki geleceğine dair konuları son maçın ardından konuşacaklarını söyleyen başarılı koç, "Şu an burada kalmak için her şey yolunda gidiyor. Sezonun son maçından sonra yönetimimizle oturur konuşuruz. Gelecekte ne şekilde devam etmek istediğimizi konuşuruz. Ona göre karar veririz. Kulübümüz için sonuçlar, başarılar çok önemli" şeklinde konuştu.

'Burası her maç dolmalı'

Taraftara teşekkür eden Obradovic, bir de ricada bulunarak, "Euroleague maçlarında salonu doldurdukları için taraftarlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum . Ama onlardan bir ricam var: rakip seçmemeleri ve Türkiye Basketbol Ligi'nde de salonu doldurmaları. Aynı futbolda olduğu gibi her maç burası dolmalı" dedi.

Oyuncularına da teşekkür eden Obra, "Oyuncularıma çok çalıştıkları için teşekkür etmek istiyorum. Normal sezonda ve Top 16'da hedeflerimizi gerçekleştirdik. Oyuncularımın performansından çok memnunum. Olympiakos ve CSKA'ya İstanbul'da kaybettiğimiz maçlarda da oyuncularımdan memnun kaldım ve onlara 'Sizin yenemeyeceğiniz takım yok' dedim. Kendilerine güvenerek devam etmeleri gerekiyor" ifadelerini kullandı.

'Yaptıkları hataları anlatacağım'

Takımının daha da iyi bir seviyeye geleceğini vurgulayan Fenerbahçe Ülker Başantrenörü "Bir koçun en önemli görevi, oyuncuların potansiyelinin farkına varmak, onları doğru potansiyelde oynatabilmek. Her oyuncunun kendisini geliştirme şansı var. Ekstra çalışarak daha üst seviyeye çıkabileceklerine inanıyorum. Takım içerisinde herkes kendisini önemli hissetmeli ve göreve her zaman hazır olmalı. Konya maçında çok eksiğimiz olmasına rağmen yokluklarını hissetmedik. 37 dakika boyunca çok iyi maç çıkardık. Son 3 dakika çok kötü oynadık. Son 3 dakikada yaptıkları hataları anlatacağım. Maccabi maçının sonunda takımın sevincini izlediğimde çok mutlu oldum. Çünkü hem saha içinde hem de saha dışında ne kadar iyi bir kimliğe sahip olduğumuzu gördüm. Gerçek bir takım olduğumuzu gördüm" ifadelerini kulandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ