MENÜ

Fenerbahçe 4-3 Balıkesirspor

Fenerbahçe, tam 7 golün atıldığı maçta Balıkesirspor'u 4-3 mağlup etti ve maç fazlasıyla 63 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Diego bir gol atıp, iki de asist yaparken, diğer goller Caner ve Sow'dan (2) geldi.

Fenerbahçe 4-3 Balıkesirspor

90 + / Hakan Ateşler - Fanatik.com.tr

Ummadık taş baş yarar!

Fenerbahçe Süper Lig'de rahat geçmesi beklenen karşılaşmada öldü öldü dirildi ve Balıkesir'i 4-3 mağlup etti... Sarı Lacivertliler belki 3 puanı aldı ama şampiyonluk yarışında bir kazadan son anda döndü...
Maç hızlı başlayan taraf ev sahibi Fenerbahçe oldu...

8. dakikada organize gelişen atakta Sarı Lacivertliler çok güzel tek paslar yaptı. Son olarak Diego'nun topuk pasında sol çaprazdan Caner Erkin yerden ve sert vurdu, skoru 1-0 yaptı.

BALIKESİR "KOLAY LOKMA DEĞİLİM" DEDİ

15. dakikada Glumac'ın ortasında Isaac Promise ceza alanında bomboş kafayı vurdu ve maça beraberliği getirdi. Volkan da hatalı şekilde çıkarak golün oluşumunda pay sahibiydi.

CANER SAVAŞIYOR!

22'de Caner, sol kanattan taça çıkan topu Sercan Yıldırım'dan son anda kaptı... Ortasında seken topa son dokunan Diego Ribas oldu... Bu gol Diego'nun Süper Lig'deki ilk golüydü. Büyük pay ise Caner'indi.

BALKES 2 DAKİKADA 2 GOL KAÇIRDI

Konuk ekip Balıkesir 34 ve 36'da Isaac'la iki yüzde yüz gol kaçırdı. Isaac birinde bomboş kafayı auta vurdu, diğerinde altıpasta dokunamadı...

SONUNDA GOL!

40'ta Berkan Emir, sağ açıktan kullandığı serbest vuruşta direkt kaleye gönderdi ve müthiş bir gol attı... Volkan önce çıkıp, daha sonra geri dönemeyerek yine büyük hata yaptı...

GOL YAĞMURU DİNMİYOR: 3-3...

44'te kazanılan serbest vuruşta Diego'nun ortasında Sow kafayı arka direğe çok güzel vurdu ve skoru 3-3 yaptı. İlk yarı bu şekilde bitti.

EMENIKE ŞUT, SOW GOL...


Kanarya ikinci yarıya silkelenmiş başladı. Kuyt ve Alper çıktı, Selçuk ve Emenike girdi.

50'de Emenike'nin şutu Sow'a pas oldu, Senegalli boş kaleye topu ağlara gönderdi; 4-3.

GOLLER KAÇIYOR


Fenerbahçe bu dakikadan sonra 5. golü de aradı ancak bir türlü topu ağlara gönderemedi...

56'da Emenike, Webo'ya 'al da at' dercesine bıraktı ancak Webo ceza sahası içinde bomboş üstten auta yolladı...

80'de Caner'in ara pasında Emenike karşı karşıya kaçırdı... Burada Emrullah başarılıydı...

82'de kullanılan kornerde Webo'nun kafa vuruşu direkten döndü...

TARAFTAR 'OH' DEDİ

Hakem Bülent Yıldırım, 90+3'te maçı bitirdiğinde Kadıköy'de stresli bir akşamdan çıkmanın rahatlığı vardı. Ancak defansın inanılmaz hataları herkesi şaşkınlığa uğrattı.

VOLKAN?

Volkan son senelerde bu ligin Muslera'yla birlikte en iyi kalecisi... Türkler arasında da tartışmasız en iyisi... Bu gün yenilen 3 golde de net hatası var ancak burada fazla detay aramayıp basit düşünmek gerek. Sadece gününde değildi... Hatta Fenerbahçeliler dua etmeli ki, Balıkesirspor maçında gününde değildi... Haftaya Sivas gibi önemli bir deplasmanda Volkan çok daha iyi olmalı...

MAÇ FAZLASIYLA LİDER!


Fenerbahçe bu galibiyetle 63 puana ulaştı ve maç fazlasıyla Galatasaray ve Beşiktaş'ın önünde liderlik koltuğuna oturdu.

Balkes ise 20 puanla son sırada kaldı... Sarı Laciverliler haftaya Sivas deplasmanına giderken, bu akşam kart görüp cezalı duruma düşen Bruno Alves ve Selçuk Şahin'den yoksun olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ