MENÜ

Kazım'da da skandal!

Feyenoord'a kiralarken sözleşmesine, “İstenirse bedelsiz kadroya katılır” maddesi koyduran Bursaspor, Hollanda'da yıldızlaşan Kazım'ı bedavaya kaptırdı. Timsah, Taiwo ve Frey'den sonra bir skandalla daha karşı karşıya kaldı.

Kazım'da da skandal!

FANATİK’in 12 Mart’ta, ‘Bursa’da Kazım skandalı’ başlığıyla duyurduğu haber gerçek oldu. Feyenoord, Bursaspor’la 2018’e kadar sözleşmesi bulunan milli oyuncuyu sözleşmesindeki opsiyonu kullanarak Yeşil-Beyazlı takıma çok küçük bir bonservis bedeli (100 bin Euro olduğu söyleniyor) ödeyerek 2017’ye kadar kadrosuna kattı.

Şenol Güneş tarafından kadro dışı bırakılan ve yıllık ücretini ödememek için oyuncuyu Hollanda takımına kiralayan Timsah, bu sezon Feyenoord’da 11 gol, 5 asistlik bir performans sergileyen Kazım’ı bedavaya elinden kaçırmış oldu.

Kongre için büyük gün

Bu arada Bursaspor’da 7 Mayıs’ta yapılması planlanan olağan kongre için adaylık başvuruları bugün sona erecek. Başkan adaylarının, en geç saat 17.00’ye kadar başvuru dosyalarını Divan Başkanlık Kuruluna teslim etmesi gerekiyor. Yeşil-Beyazlılar’da, Recep Bölükbaşı ile eski yönetici iş adamı Timur Noyan, adaylıklarını açıklamıştı.

Mehmet Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ