MENÜ

Aras Özbiliz iddiaları yalanladı

Spartak Moskova'da Ermeni olduğu için teknik direktörMurat Yakın tarafından kadro dışı bırakıldığını söylediği öne sürülen Aras Özbiliz, iddiaları yalanladı.

Aras Özbiliz iddiaları yalanladı

Genç oyuncu, “Bunlar yalan. Üzerimden siyasi polemik yaratılmaya çalışılıyor. Kimseye karşı bir düşmanlığım yok. Ben evde ailemle bile Türkçe konuşuyorum” dedi.

Rusya ekibi Spartak Moskova’nın Ermeni yıldızı Aras Özbiliz, Avrupa basınında çıkan takımın teknik direktörü Murat Yakın hakkında söylediği iddia edilen, “Türk olduğu için beni kadro dışı bıraktı. Hem de 24 Nisan’daki Ermenistan’daki anma törenlerinin gününde bunu yaptı” sözlerine FANATİK aracılığıyla açıklık getirdi.

Uzun süren sakatlığının ardından çalışmalara başladığını ancak tam hazır olmadığı için Murat Yakın’ın kendisini rezerv takıma gönderdiğini belirten 25 yaşındaki futbolcu, “Rus bir gazeteciye röportaj vermiştim. Onlar, ismimi karalamak için söylemediğim sözleri habere eklemişler. Ben evde ailemlebile Türkçe konuşuyorum. Bu konuda değil Murat Yakın’a, kimseye böyle bir söz sarf etmem. Benim adımın üzerinden siyasi polemik yaratılmaya çalışılıyor” ifadelerini kullandı.

‘Kulübümde mutluyum’

Rusya temsilcisiyle 2018 yılına kadar sözleşmesinin bulunduğunu kaydeden Özbiliz, “Murat hocayla hiçbir sıkıntım yok. O, Spartak Moskova’nın teknik direktörü ben de oyuncusuyum. Onun kararlarına saygım var. Bu haberden sonra telefonlarım susmadı, çevremdeki herkes benim gibi bu habere çok şaşırdı. Kulübümde çok mutluyum. Takımım için elimden gelen mücadeleyi vermeye hazırım. Bu haber yalandan ibaret. Kimseye karşı bir düşmanlığım yok” dedi.

Gökmen Özcan

Haberin Devamı
YORUM YAZ