MENÜ

Fikret Orman: Herkes rahat olsun şampiyon biziz

Başkan Fikret Orman, Karabük zaferi sonrasında takıma övgüler yağdırdı. 90+6'da buldukları golle mükemmel bir galibiyet aldıklarını söyleyen Orman, “Şampiyonluk yürüyüşümüz her geçen hafta emin adımlarla sürüyor. Camiamız rahat olsun, şampiyon biz olacağız” dedi.

Fikret Orman: Herkes rahat olsun şampiyon biziz

Spor Toto Süper Lig’de haftayı 2-1’lik Kardemir Karabükspor galibiyetiyle kapatan Siyah-Beyazlı ekip, üçüncü olarak gittiği Ankara’dan İstanbul’a lider olarak döndü. Karşılaşma sonrası uçak yolculuğu sırasında teknik heyetten oyunculara herkesi tek tek kutlayan Fikret Orman, camiaya umut dağıttı. “Maç içinde resmen gittik geldik” diyerek sözlerine başlayan Orman ardından, “Her şeyin zoru daha makbüldür. Şampiyonluk yürüyüşümüz her geçen hafta emin adımlarla sürüyor. Herkes bu sezon şampiyonluğu en fazla Beşiktaş’ın hak ettiğini söylüyor. Gittiğimiz her yerde sevgi ve saygı görüyoruz. Anadolu evimiz gibi. Camiamız rahat olsun, şampiyon biz olacağız” diye konuştu.

‘Dünya tarihine geçeceğiz’

Ligde şampiyonluk yolunda tek yürek olduklarını belirten Başkan Orman, “Futbolun başındaki Ahmet Nur Çebi, teknik ekip, oyuncular ve diğer kadroya olan güvenim sonsuz. Bu takım, herşeyin en güzelini hak ediyor. Dünya tarihinde bir ilke imza atacağız. Stadı olmadan şampiyon olan tek takım olarak dünya futbol tarihine adımızı altın harflerle yazdıracağız” ifadelerini kullandı.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ