MENÜ

İhtiyaç anında camı kırınız!

Sabri ile birlikte mevcut kadronun en eskilerinden 32 yaşındaki Hakan Balta, ne zaman nerede görev verilirse, sesini çıkarmadan mücadele ediyor. Balta, Gaziantep'e attığı zafer golüyle yine gündemde.

İhtiyaç anında camı kırınız!

Hakan Balta... 2007-2008 sezonunda Kalli döneminde geldiği Galatasaray’da, istikrarı hiç bozulmadan kariyerine devam ediyor. Yerine onlarca sol bek alındı, milyonlarca Euro yatırım yapıldı, ama onun yeri hiç değişmedi. Sol bek oynadı, stoper oynuyor, ilk geldiğinde orta sahanın solunda, hatta ön liberoda görev yapıyordu. Çoğu kez yedek kaldı, adı gönderilecek oyuncular listesinde ilk sırada yer aldı. Yine de 32 yaşındaki Hakan Balta, ihtiyaç halinde savunmanın sigortası olmayı başardı. Öyle ki, Galatasaray şu anda onun alternatifini bulamıyor.

Fener’e golü unutulmadı

Sahadaki karakterli ve sakin tavrını saha dışına da yansıtan Hakan Balta, bugüne kadar hiçbir camiayla ters düşecek, rakip taraftarları kendisinden nefret ettirecek bir davranışta bulunmadı. Böylece birlikte çalıştığı her teknik adamın bir şekilde vazgeçilmezi haline gelen Hakan Balta, Gaziantep karşısında sezonun en kritik gollerinden birini attı. Daha önce de Süper Final’de 2-2 biten Fenerbahçe maçında beraberlik golünü kaydederek takımının mutlu sona ulaşmasını sağlayan Hakan, camianın yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ