MENÜ

Volkan Şen: Bu kez farklı olacak

Bursaspor'un yıldızı Volkan Şen, Fenerbahçe maçı öncesinde iddialı konuştu.

Volkan Şen: Bu kez farklı olacak

Bursaspor’un yıldızı Volkan Şen, Fenerbahçe maçı öncesinde iddialı konuştu. Ligde geçtiğimiz hafta Sarı-Lacivertliler’e kaybettikleri karşılaşmayı hatırlatarak, “O mücadelede şanssızdık. Kazanabilirdik ama puansız ayrıldık. Bu kez her şey farklı olacak. Kupayı kazanmayı çok istiyoruz. Taraftarımızın da maça ilgisi büyük. Onların desteğiyle, yarı final ilk maçında avantajı bir skor alacağımıza inanıyorum. Eğer bunu başarırsak, Kadıköy’de de bu avantajla rakibimizi yenebiliriz” diye konuştu.

Tek eksik Civelli

Timsah, yarınki Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Bursaspor’da zorlu mücadele öncesinde tek eksik, sakatlığı bulunan Renato Civelli. Şenol Güneş, Fenerbahçe maçında sahaya süreceği kadroyu da büyük ölçüde belirledi. Güneş, 4-1 kazanılan Başakşehir mücadelesindeki 11’i koruyacak. Fenerbahçe karşılaşmasında son 5 dakikada şans bulan, Başakşehir önünde ise attığı 2 golle yıldızlaşan Bakambu, Fernandao ile birlikte Timsah’ın en önemli hücum silahı olacak.

Kupa maçı kapalı gişe

Yeşil-Beyazlı taraftarlar, yarın Fenerbahçe ile oynanacak olan maça büyük ilgi gösterdi. Satışa çıkartılan kapalı ve maraton tribünün yanı sıra VIP biletleri bile kısa sürede tükendi. Biletlerin satışa çıkartıldığı gişelerin önünde uzun kuyruklar oluştu. Bursa Atatürk Stadı bu sezon belki de ilk kez tamamen dolacak. Yeşil-Beyazlılar, zorlu maçta oluşturacakları muhteşem atmosferle takımlarına büyük bir destek verecek. Türkiye Kupası Finali bu sezon Bursa’da oynanacağı için Timsah bu karşılaşmaya büyük önem veriyor. Maçın rövanşı 21 Mayıs’ta oynanacak. Bursaspor eğer Fenerbahçe’yi saf dışı bırakırsa adını finale yazdıracak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ