MENÜ

Caner ve Emre'ye uyarı

Fenerbahçe'de kaptan Emre ve Caner Erkin, İsmail Kartal'dan uyarı aldı.

Caner ve Emre'ye uyarı

Eskişehirspor maçında oyundan alındıktan sonra yaptıkları haraketlerle tepki toplayan kaptan Emre ve Caner Erkin, İsmail Kartal’dan uyarı aldı. Kartal, bu tepkilerin yersiz olduğunu belirterek, “Sizler bu takımın ağabeylerisiniz. Eğer bu sinirli yapınız sürerse, aynı tepkiyi diğer futbolcularda verir. Biran önce kendinizi toparlayın. Henüz kaybedilmiş bir şey yok. Kalan 6 maçımızı kazanırsak, hedefi yine yakalarız” şeklinde uyardı. Bu arada adalesinde ödem tespit edilen Emre’nin Bursa karşısında riske edilmeyeceği öğrenildi.

Mehmet Topal’dan eleştiri ve teselli

Eskişehirspor maçı sonrası bir hayli üzgün olan Fenerbahçeli futbolcular soyunma odasında birbirlerini teselli etti. Mehmet Topal burada yaptığı konuşmada, “Futbolumuz ve aldığımı sonuç bize hiç yakışmadı. Büyük bir fırsat kaçırdık. Puan kaybetme kredimiz bitti. Bundan sonra hata yapma lüksümüz kalmadı. Ancak kafamızı öne eğmemiz bize bir şey kazandırmaz. Bu zamana kadar hep birlikte mücadele ettik, burala yine biz getirdik. Bundan sonra da yeniden toparlanıp, kalan 6 maçı kazanacağız” dedi.

Volkan: Beraberlik dünyanın sonu değil

Volkan Demirel, Eskişehir maçında, Rüştü Reçber’in Fenerbahçe’nin ligde en fazla forma giyen kalecisi unvanına ortak oldu. Ancak tecrübeli kaleci beraberlik nedeniyle bu anlamlı karşılaşmadan üzgün ayrıldı. Önemli bir virajda yara aldıklarını söyleyen Volkan, buna rağmen şampiyonluktan umutlu. Başarılı file bekçisi, “Bu beraberlik dünyanın sonu değil. Kupa maçı ile birlikte kendimize gelip, yine bir galibiyet serisi yakalayabiliriz. Rakiplerimizin henüz kritik maçları var. Yeniden liderliği yakalayabiliriz” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ