MENÜ

Mete Vardar: Beşiktaş Avrupa'da her takımı yener

Beşiktaş Futbol A Takımı'ndan sorumlu yönetim kurulu üyesi Mete Vardar, Sivok ve Atiba'nın sözleşmelerinin uzatılmasını konusuna sezon sonunda karar vereceklerini söyledi.

Mete Vardar: Beşiktaş Avrupa'da her takımı yener

HACİZ OLAYINDAN ETKİLENMEMEK MÜMKÜN DEĞİL

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Vardar, ''Sonuçta hepimiz insanız ve yönetim kurulumuz başkanımız tüm camiamız ister istemez bu tip konulardan etkilenebiliyor. Ama biz dimdik duran yönetim kuruluyuz dolayısıyla bu olaylar futbolcularımızı etkilemedi. Etmemesi için çaba gösterdik. Daha önceki senelerden oluşan bir takım sıkıntılar ne yazık ki bu günlere geldi. Ama biz yönetim kurulu olarak bunları aşacağız'' dedi.

GERÇEK OYUNUMUZU OYNADIĞIMIZ TAKTİRDE AVRUPA'DA YENEMEYECEĞİMİZ TAKIM YOK

Vardar, ''Kasımpaşa galibiyeti bizim için camia için büyük moral oldu. Ligde tekrar dirilişimiz başladı önümüzde önemli maçlar var hepsi final niteliğinde. Futbol kimliğimizi sahaya yansıttığımız zaman ligde ve Avrupa'da yenemeyeceğimiz takım yok'' şeklinde konuştu

BİZ FARKLIYIZ

Vardar, ''Olcay'ın Kasımpaşa maçında rakip takım oyuncusu Adem Büyük'ün kırmızı kartla atılamaması gerektiği yönündeki hakeme yaptığı uyarı için ise Beşiktaş camia olarak Beşiktaş forması giyen oyuncu her zaman bu centilmenlik içinde olması gerektiğini bilir ve olur. Biz çok farklıyız o yüzden bizim bu yaptıklarımız aslında bizim özümüzü gösteriyor.Çok takdir edilmesi gereken bir şey değil biz doğru olanı yapıyoruz. İnşallah diğer kulüplerde aynı centilmenliği saha içerisinde gösterirler'' dedi.

Hakem hataları

Mete Vardar, son 7 haftada hakem hatalarıyla ilgili endişesini paylaşırken, ''Çok uzun senelerdir muzdarip olan kulüp Beşiktaş olmuştur. Ama biz şuanda Yusuf Namoğlu'na ve ekibine güveniyoruz. Sonuçta onlarda insan onlarda hata yapabiliyor bu hatalar ne yazık ki bize daha sık rastlıyor. İnşallah bu hatalar minimuma iner eşit şartlarda oynanır. Şöyle bir tercihimiz hiç bir zaman olamaz. Bize hata yapılmasın diğerlerine ne olursa olsun. Hayır öyle değil.. İnşallah hakem hatalarının az olduğu son 7 hafta izleriz. Sonuçta adrenalin yüksek olacak'' şeklinde konuştu.

Atiba ve Sivok..

Vardar, ''Atiba ve Sivok'la ilgili kararımızı sezon sonu vereceğiz'' dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ