MENÜ

‘Yepyeni bir Rize'

Yeni sezon için Avrupa'yı hedefleyen Çaykur Rizespor, çalışmalarına Başakşehir maçının ardından başlayacak. Teknik direktör Hikmet Karaman, yönetime raporunu sunacak, takım içerisinde köklü değişiklikler olacak.

‘Yepyeni bir Rize'

Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor’da bir yandan da gelecek sezonun planları yapılmaya başlandı. Teknik direktör Hikmet Karaman’la yola devam etmek isteyen Yeşil- Beyazlılar, kadrosunu tecrübeli hocanın vereceği rapor doğrultusunda şekillendirecek. Hikmet Karaman’ın, Başakşehir maçının ardından listesini yönetime sunacağı belirtildi.

Genç yabancılar yolda

Her fırsatta yurt dışına giderek çeşitli liglerde futbolcu takip eden ve yeni sezonda kaliteli bir kadro kurup Avrupa potasına oynamak isteyen Karaman’ın öncelikle takımın yaş ortalamasını düşüreceği öğrenildi. Gelecek sezon 14 olarak uygulanacak yeni yabancı kuralının avantajını da kullanmak isteyen deneyimli hoca, bu kapsamda Avrupa ve Güney Amerika’da yıldız potansiyeli olan genç isimleri transfer etmek amacında.

Kampa yetişecek

Yönetimden bu konuda tam yetki alan Karaman’ın takımdan göndermeyi düşündüğü isimler ise henüz belli değil. Başakşehir maçından sonra hem kalacak hem de gidecek oyuncular hakkında son kararını verecek olan Rize’nin hocası, hazırlık kampına kadar planlamayı tamamlamak istiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ