MENÜ

Hamza hocadan özel toplantı

Sarı-Kırmızılı ekibin dün yaptığı idmanın ardından, Hamza hoca ekibini ve oyuncularını bir araya getirip toplantı düzenledi. Hamzaoğlu burada, “Son dönemece girdik, hepimiz şampiyonluğa konsantre olmalıyız” diye konuştu.

Hamza hocadan özel toplantı

Galatasaray’da, dün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirilen idmanın ardından özel bir toplantı daha yapıldı. Teknik patron Hamza Hamzaoğlu, tüm ekibini ve futbolcuları bir araya getirip, uyarılarda bulundu. Bir motivasyon konuşması da yapan Hamza hoca, “Sezonun son dönemecine girdik sayılır. Artık şampiyonluktan başka hiçbir şeye konsantre olmamamız gerekiyor. Tamamen saha içine motive olalım, seçimdi, başka bir şeydi bizi ilgilendirmesin. İşimize bakalım” ifadesini kullandı. Liderlik koltuğunda oturduklarını ve avantajın kendilerinde bulunduğunu hatırlatan Hamzaoğlu, “İpler bizim elimizde. Bunun kıymetini bilelim. Kazandığımız sürece sorun yok. Rakip ayırt etmeden kazanmak zorundayız” dedi.

‘Sabırlı olmalız lazım’

Trabzonspor deplasmanının önemine de vurgu yapan Hamzaoğlu, “Rakibimiz ilk yarıda bizi kendi evimizde farklı yenmeyi başardı. Buna bir rövanş gözüyle bakmayalım. Sabırlı, disiplinli ve mücadeleci bir şekilde golü bulmaya çalışalım. Eğer savunmada diri durursak, golü bir şekilde buluruz. Ama öne geçsek de, geriye düşsek de, 1 dakika bile oyundan kopmayalım, yoksa düşeriz” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ