MENÜ

Bayern Münih'te Klopp sesleri

Bu sezon sonunda Borussia Dortmund'daki görevinden ayrılacağını açıklayan Jurgen Klopp'un Bayern Münih'in başına geçeceği iddia edildi.

Bayern Münih'te Klopp sesleri

Şampiyonlar Ligi'nde sakatların da etkisiyle alınan Porto yenilgisi, ardından uzun yıllardır kulübün doktorluğunu yapan Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt'ın görevden ayrılmasının ardından, Bayern Münih'te Pep Guardiola'nın geleceği tartışılmaya başlandı.

Dün basın toplantısında konuşan İspanyol teknik adam, 38 yıldır kulüpte görev yapan sağlık ekibinin istifasını ''Kişisel alınmış bir karar'' olarak nitelendirirken, ''Ona karşı saygım büyüktü, aynı şekilde de aldığı karara da saygı duyuyorum'' ifadelerlni kullanmıştı.

İspanyol AS gazetesinin haberine göre, yaşanan son gelişmeler ve Guardiola'nın sportif direktör Matthias Sammer ve başkan Karl Heinz Rummenigge ile zaman zaman yaşadığı sorunlar nedeniyle, İspanyol teknik adamla Bavyera ekibinin yol ayrımına geldiği belirtildi.


Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarları kavgasında 2 yaralı


Pep City'ye, Klopp Bayern'e!

Geçtiğimiz günlerde Borussia Dortmund'daki görevinden sezon sonunda ayrılacağını açıklayan Jurgen Klopp'un, yeni sezonda Bayern Münih'e gideceği iddia edilirken Pep Guardiola'nın, bu sezon İngiltere Premier Lig'de istediğini bulamayan Manchester City ile anlaşacağı öne sürüldü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ