MENÜ

Gaziantepspor 1-1 T.Konyaspor

Süper Lig'de Gaziantepspor ile Torku Konyaspor karşı karşıya geldi. Mücadeleden kazanan çıkmadı.

Gaziantepspor 1-1 T.Konyaspor

Gaziantep’te bir haftalık aradan sonra tekrar Süper Lig’e dönüş maçında her şey güzeldi. İyi hale getirilmiş bir zemin, nefis bir hava... Sadece boş tribünler bizi üzdü. 34 puana sahip iki takımın maçına ev sahibi ekibin taraftarlarının bu kadar ilgisiz kalması anlaşılır gibi değil. Türkiye’nin her yerine olduğu gibi buraya da yeni bir stat yapılıyor ama bu boş tribünleri görünce, ‘gerek var mıydı?’ demeden geçemedim.

Konya dengeledi

Maça gelince; Gaziantepspor oyuna iyi başladı. 11. dakikada kornerden gelen topa Chico iyi yükseldi ve kafa ile takımını öne geçirdi: 1-0. Bu golün rüzgarıyla bol paslı ve istekli bir Gaziantepspor vardı sahada ama uzun sürmedi. Konyaspor önce orta alan üstünlüğünü ele aldı, ardından da hücum üstünlüğünü. 44’te Konyaspor beraberliğe yaklaştı. Torje’nin serbest atışını Eray kornere çeldi.

Ne şiş ne kebap!

İkinci yarıya Konyaspor beraberliği yakalamak için etkili başladı. 59’da Uğur İnceman’ın kafası yan direkten tekrar kendine geldi, bu kez şutunda top üstten dışarı gitti. 73’te Hasan Kabze’nin asistinde Rangelov ağları havlandırdı: 1-1. Oyunun geri kalan bölümünde bir puanı garantiye almaya çalışan kontrollü bir futbol izledik iki takım adına. 90 dakikanın bitiminde kebap şehri Gaziantep’te ne şiş yandı ne kebap.

90+ Tunç Kayacı

Haberin Devamı
YORUM YAZ