MENÜ

PSG-Barcelona maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Devler Ligi'nde nefesleri kesecek çeyrek final mücadelesinde Cavani'li PSG, Messi'li Barcelona'yı konuk edecek. 21.45'teki müthiş maç, Smartspor'dan ekranlara gelecek.

PSG-Barcelona maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finallerde ilk maçların heyecanı, bu akşam oynanacak iki mücadele ile son bulacak. Gecenin dikkat çeken karşılaşması ise Fransa’da, PSG ile İspanyol temsilcisi Barcelona arasında oynanacak. Paris’te 21.45’te başlayacak karşılaşma, Smartspor ekranlarından canlı olarak ekranlara gelecek. Bu sezon Devler Ligi gruplarında da karşılaşan iki takımdan Barça, rakibini sahasında 3-1 yenerken, PSG de evinde 3-2 galip gelmişti. Nefesleri kesmesi beklenen karşılaşma öncesi Fransız temsilcisinde sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu dikkat çekiyor.

Ev sahibinde 4 eksik var

PSG’de Motta ve David Luiz’in sakatlıkları sürerken, Chelsea ile oynanan ikinci tur mücadelesinde cezalı duruma düşen Veratti ve İbrahimovic de forma giyemeyecek. Konuk ekipte ise uzun süredir
sakat olan Thomas Vermaelen’in yanı sıra kart cezalısı Dani Alves sahne alamayacak. İki takımın aralarında oynadığı son 5 maçın 3’ü berabere sonuçlanırken, taraflar birer kez birbirlerine üstünlük kurdu.

Muhtemel 11'ler

STAT: Parc des Princes
SAAT: 21.45
YAYIN: Smart Spor
HAKEM: Mark Clattenburg

PSG
Sirigu
Wiel
Thiago Silva
Marquinhos
Maxwell
Cabaye
Rabiot
Matuidi
Pastore
Lavezzi
Cavani
T.D.: Laurent Blanc

BARCELONA
Ter Stegen
Adriano
Pique
Mascherano
Alba
Rakitic
Busquets
İniesta
Neymar
Messi
Suarez
T.D.: Luis Enrique

Haberin Devamı
YORUM YAZ