MENÜ

Adnan Öztürk'te son dakika

Galatasaray'daki başkanlık seçimlerinin en iddialı isimlerinden olan Adnan Öztürk, kritik bir karar aşamasında. Ailesi "Çekil", ekibi "Yarışa girelim" diye baskı yapıyor.

Adnan Öztürk'te son dakika

Galatasaray'da mayıs ayında yapılacak seçim için aylar önce kolları sıvayan Adnan Öztürk'ün çok önemli bir karar aşamasına geldiği ortaya çıktı. Fanatik'in ulaştığı bilgilere göre Öztürk'ün rahatsızlığı ileri boyutta. Yaşadığı sıkıntılar nedeniyle karar vermekte güçlük çeken Öztürk, ailesinden "Seçime girme" şeklinde baskı görüyor. Adnan Öztürk ile birlikte yola çıkan ekibi ise, "Senin düşüncelerin ve yönlendirmelerin yeter. Aktif olarak çalışmana gerek yok" diyerek ısrarcı davranıyor. Peki Adnan Öztürk'ün yaşadığı sağlık sorunu ve doktorların raporu ne? İşte bu soruların yanıtı...

'Ayakkabını bile bağlama'

Adnan Öztürk bir süredir halk arasında 'denge rahatsızlığı' olarak bilinen 'vertigo' teşhisiyle tedavi görüyor. Son kontrollerin ardından Öztürk'ün sağ kulağının duyma yetisini tamamen kaybettiği ortaya çıktı. Rahatsızlığı doktorlar tarafından 'ileri derecede' olarak değerlendiriliyor. Doktorları yaptıkları son kontrollerin ardından Adnan Öztürk'e, "Yemek yerken bile dikkat edeceksin. Araç kullanmayacaksın. Ayakkabının bağcığını bağlamak için bile eğilmeyeceksin" telkininde bulundu. Öztürk'ün fiziksel aktivitelerini de ciddi şekilde kısıtlaması gerekiyor.

'Ailesi baskın gelir'


Ailesi doktorların son raporunun ardından Öztürk'e, "Seçime girme. Sağlığın her şeyden önemli" diyerek baskı yapıyor. Seçime birlikte hazırlandığı ekibi ise, "Fiziksel efor sarfetmene gerek yok. Senin beynin ve düşüncelerin bize yeter. Sen makamından bizi yönlendirirsin, biz çalışırız. Çok emek verdin. Seçime girelim" diyerek Adnan Öztürk'ü iknaya çalışıyor. Öztürk kararını net olarak vermiş değil. Ancak ailesi ile ekibinin telkinleri arasında kalan Öztürk'ün yakın çevresi, "Ailesinin baskın gelmesi muhtemel. Adaylıktan çekilmesi daha güçlü bir ihtimal" yorumları yapıyor.

Serdar Dinçbaylı

Öte yandan Radyospor'a konuşan Galatasaray'ın eski yöneticisi Fatih Gökşen, Adnan Öztürk'ün kesin olarak adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Vertigo nedir?

Vertigo Latince ‘Dönmek’ fiilinden gelir ve sorun iç kulak problemlerinden kaynaklanır, baş dönmesi ve hareket duygusunun yitirilmesi anlamına gelmektedir.

Baş Dönmesi nedir?

Baş dönmesi denildiğinde hastanın dengesini sağlamadaki her türlü problem anlaşılır. Bu durum hastayı yatağa düşürüp gözlerini dahi açamayacağı şiddetten, sadece zaman zaman bir kayma hissine kadar değişebilir. Hatta sadece bir göz kararması şeklinde ortaya çıkabilmektedir.

Vertigo'nun nedenleri nelerdir?

1- Dolaşım bozukluğu
2- Yaralanma
3- Enfeksiyon
4- Alerji
5- Nörolojik hastalıklar


Burak Yılmaz: O tacı istiyorum!

Haberin Devamı
YORUM YAZ