MENÜ

Babası açıkladı: Diego Fenerbahçe'den ayrılabilir

İki aylık alacağı yüzünden kulübe ihtarname çeken Brezilyalı yıldızın menajerliğini de yapan babası, “Diego'nun teknik ekiple sıkıntıları var. Sürekli oynamıyor. Bu durum ve yaşananlar yüzünden Türkiye'den ayrılabilir. Kendisini isteyen kulüp çok” ifadelerini kullandı.

Babası açıkladı: Diego Fenerbahçe'den ayrılabilir

Fenerbahçe’de şu ana kadarki performansı ile büyük hayal kırıklığı yaratan ve son olarak iki aylık alacağını tahsil edemediği için kulübe ihtarname yollayarak yönetimin büyük tepkisini toplayan Diego Ribas’ın babası Djair Ribas, Milliyet’e önemli açıklamalarda bulundu.

Brezilyalı yıldızın aynı zamanda menajerliğini de üstlenen Djair Ribas iki aylık gecikmeyi doğrularken, oğlunun yaşananlardan dolayı Türkiye’de mutlu olmadığının altını çizdi.


Koeman: Kuyt'la şampiyonluk gelir
Baba Ribas, “Diego’ya iki aydır parası ödenmiyor. Bu haberlerin hepsi doğru. Ayrıca teknik ekiple de problemleri var. Sürekli oynamak istiyor ama olmuyor. Bu durum ve son yaşananlar Diego’nun canını bir hayli sıktı. Fenerbahçe’de pek mutlu olduğunu söylenemez. Bu yüzden sezon sonunda Türkiye’den ayrılabilir” ifadelerini kullandı.

Tek taraflı fesih

Djair Ribas’a oğlunun daha iki yıl Fenerbahçe ile kontratı olduğunu hatırlattığımızda ise “Diego’yu isteyen çok. İngiltere’den, Fransa’dan birçok yerden teklif var. Diego önemli bir oyuncu” yanıtını verdi.

Bu arada Brezilyalı futbolcunun bu son hamleyi bir anlamda takımdan gitmek için yaptığı öğrenildi. Bir türlü Süper Lig’e alışamayan, forma şansı bulamayan Diego ücretindeki gecikmeler ve silahlı saldırı sonrası ayrılığı kafasına koydu. Bunun için de kendisine ödenmeyen veya geç verilen maaşlarıyla ilgili kulübe ihtarname çekerek, bu durumun tekrarlanması durumunda ilerleyen dönemde tek taraflı fesih hakkını kullanacağının mesajını yolladı.

Diego’nun menajerliğini de yapan babası ayrılık mesajlarını şimdiden vermeye başladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ