MENÜ

Bu kez de Beşiktaş otobüsü taşlandı!

Fenerbahçe'ye yapılan silahlı saldırı sonrası, bu kez tatsız haber Mersin'den geldi. Hedefte ise Beşiktaş vardı.

Bu kez de Beşiktaş otobüsü taşlandı!

Fenerbahçe'ye geçtiğimiz hafta sonu Çaykur Rizespor maçı sonrası düzenlenen silahlı saldırının ardından bir tatsız haber daha geldi. Bu kez hedefteki takım ise Beşiktaş'tı. Normal sezonu lider olarak tamamlayıp, Play-Off'ta Mersin Hantaş Sportif ile eşleşen Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı, Mersin'e geldiği sırada taşlı saldırıya uğradı.

Beşiktaş Hentbol Şubesi Menajeri Berk Karahan, olayı sıcağı sıcağına FANATİK'e anlattı. Berk Karahan, maç oynanmadan önce ve maç sırasında Beşiktaş aleyhine trbünlerden aşırı küfür geldiğini ifade etti. Maç esnasında da yaşları 18'i geçmeyen taraftarların dışarıda bekleyen takım otobüsüne taşlı saldırıda bulunduğunu açıklayan Karahan, polis ekiplerinin karşılaşma anında salonda bulunmadıklarını ileri sürdü. Beşiktaşlı yönetici, saldırı olayı yaşandıktan sonra emniyet güçlerinin olay yerine geldiğini söyledi.

Beşiktaş Mogaz hentbol takımına yapılan taşlı saldırıda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, otobüste çok büyük maddi hasar meydana geldi. Saldırıdan haberdar olan kulüp başkanı Fikret Orman'ın da şube sorumlularını arayarak durumla ilgili bilgi aldığı ifade edildi.

Beşiktaş'ın 47-32'lik skorla kazandığı karşılaşmanın ardından yaşanan saldırı nedeniyle Siyah-Beyazlı oyuncuların büyük moral bozukluğu yaşadığı öğrenildi.



MERSİN ANFAŞ'TAN ÖZÜR MESAJI

Mersin Anfaş'ın ikinci Başkanı Tolga Oğuz da Fanatik aracılığı ile özür mesajı yolladı.

Oğuz, "Öncelikle belirtmek isterim ki her türlü şiddete karşıyız. Olayların hiçbirinden haberimiz yoktu. Emniyet güçleri geldikten sonra maç başladı. Zaten olaylar da maç oynanırken gelişmiş. Böyle bir şey olmasına asla izin vermezdik. Bizim amacımız sporu ön plana çıkarmak. Emniyet güçleriyle birlikte bunu yapanları bulacağız." dedi.

Beşiktaş Hentbol takımı ile 2 hafta önce bir maç yaptıklarını belirten Tolga Oğuz, "Mersin tel örgülerin kalktığı ilk yerdir. Bu olayın peşini asla bırakmayacağız. Beşiktaş'ın Avrupa'da almış olduğu başarılar bize örnek oluyor. Biz onları örnek alarak ilerliyoruz. Geçtiğimiz hafta yaptığımız maçta da Siyah Beyazlılar'ı alkışlayarak karşıladık. Böyle bir olay yaşandığı için sizin aracılığınızla önce Beşiktaş ailesinden sonra da tüm spor kamuoyundan özür diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Ayşenur Afyon/ Bora Aslan

Chelsea ve Mourinho Türkiye'ye geliyor



Kartal Adana'ya geçti

Erkekler Hentbol Süper Lig’de mücadele eden Beşiktaş Mogaz, deplasmanda Mersin Hantaş ile karşılaştığı maç sırasında taşlı saldırıda zarar gören otobüsle Adana’ya geldi.

Beşiktaşlı oyuncular ve teknik ekip, bir restoranda yemek yedi. Kafilenin yemek yediği sırada zarar gören otobüs değiştirildi. Otobüs şoförü Kerim Yeni, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maçı izlemeye gelen bazı taraftarların takım otobüsüne saldırdığını söyledi. Gerekli tutanakların tutulduğunu belirten Yeni, şikayetçi olduklarını kaydetti.

Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı kafilesi, İstanbul’a gitmek üzere Adana Havalimanı’nda bekliyor. Erkekler Hentbol Süper Lig’de Mersin Hantaş ile Beşiktaş Mogaz arasında oynanan play-off 1. tur ilk maçı sırasında siyah-beyazlı ekibin otobüsünün arka camında atılan taşlar nedeniyle hasar meydana gelmişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ