MENÜ

Cech için taraftar devrede!

Kartal'ın Petr Cech ilgisine, Chelsea cephesinden olumlu geri dönüşler alınması sonrası taraftar harekete geçti. Sezon başında Demba Ba'ya yapıldığı gibi Cech için de kampanya başlatan futbolseverler, Çek yıldızın Beşiktaş'a gelmesi için Twitter hesabını mesaj yağmuruna tutuyor.

Cech için taraftar devrede!

Beşiktaş’ta yönetimin, yeni sezonda Vodafone Arena’da tarihi başarılara imza atacak bir kadro kurmak için şimdiden düğmeye basması taraftarı heyecandan çılgına çevirdi. Bütün planlarını yeni stadına şampiyon olarak dönüp Devler Ligi’ne direkt katılmak üzerine yapan Siyah-Beyazlı idarecilerin, Chelsea’li Petr Cech için nabız yoklaması ve İngiliz ekibinden de olumlu geri dönüşler alınmasının ardından devreye 12. adam girdi. Ada basınına yansıyan, ‘Chelsea, 1 yıl daha sözleşmesi bulunmasına karşın takımdan ayrılmak isteyen Petr Cech’i son dönemde yakın ilişkilerinin bulunduğu Beşiktaş’a uygun bir bedelle vermek istiyor’ haberlerinin ardından Siyah-Beyazlı futbolseverler, deneyimli kaleciye sosyal medya üzerinden baskı kurmaya başladı.

Beşiktaş’ın ilgisinden memnun

Sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki hesabını aktif olarak kullanan 32 yaşındaki kaleciye, son günlerde adeta mesaj yağdıran Beşiktaşlılar, Avrupa’nın birkaç takımının daha peşinde olduğu oyuncunun, Siyah-Beyazlılar’ı seçmesi için elinden geleni yapıyor. Hedefinde yer aldığı diğer ekiplerin aksine Beşiktaş cephesinden büyük ilgi gören Cech’in, bu durumdan dolayı memnun olduğu öğrenildi.

12. adam, Ba için yoğun mesai harcamıştı

Siyah-Beyazlı taraftarlar, sezon başında yine Chelsea’den takıma kazandırılan Demba Ba’nın transferinde büyük rol oynamıştı. Twitter ve Instagram üzerinden yıldız golcüyü sürekli mesaj yağmuruna tutan Beşiktaşlı futbolseverler, başarılı oyuncunun Kara Kartal’a gelmesinde bir numaralı etken olmuştu. Demba Ba da, transferinin ardından yaptığı açıklamada, “Taraftarların ilgisi inanılmaz derecedeydi. Bu sevgiyi görünce Beşiktaş’a gitmeye karar verdim” ifadelerini kullanarak 12. adamın transferinde önemli bir etken olduğunu doğrulamıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ