MENÜ

Hollanda-Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda?

EURO 2016 eleme maçında A Millilerimiz, Hollanda karşısına çıkacak.

Hollanda-Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Hollanda ile Türkiye arasında oynanacak olan EURO 2016 eleme maçının TV yayını konusundaki kriz çözüldü. Mücadeleyi Show TV kanalı ekranlara getirecek.

Türkiye
, heyecanla Hollanda maçını beklerken yayın konusunda yaşanan kriz futbolseverleri endişelendirdi. Show TV önce karşılaşmaya yayınlamayacağını duyurdu. Ardından, “Maçı veririz ancak naklen yayın ücreti, TMSF kanalı satınca yeni sahibinden alınsın” şartını koştu.

UEFA ise ödeme yapılmaması halinde sinyali keseceği tehdidinde bulundu. Yılan hikayesine dönen Hollanda-Türkiye maçının yayını konusunda son sözü Saran Holding söyledi. Yapılan yazılı açıklamada, “Kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz ki; UEFA tarafından milli maç yayınları konusunda yetkilendirilmiş tek kuruluş olarak, konuyla ilgili UEFA’nın ilgili birimleri ile gerekli temaslar tarafımızdan kurulmuş olup, Hollanda-Türkiye ve Lüksemburg-Türkiye maçlarının yayını ile ilgili çıkabilecek herhangi bir sorunu engellemek adına gerekli bütün teminatlar kuruluşumuz tarafından UEFA’ya verilmiştir. Bu haftaki milli maç yayınlarının hemen sonrasında ise, resmi yayıncı kuruluş ile masaya oturarak, ülke spor gündeminde önemli bir yer kaplayan bu konuyla ilgili, ortak ve kalıcı bir çözüm üretebileceğimizi ümit ediyoruz” denildi.


Hollanda 1-1 Türkiye


STAT: Amsterdam Arena

SAAT: 21.45

YAYIN: Show TV

HAKEM: Felix Brych (Almanya)

Haberin Devamı
YORUM YAZ