MENÜ

Tomas Sivok'tan mesaj var!

Siyah-Beyazlılar, Başakşehir mücadelesinin çalışmalarına dün de devam etti. Teknik direktör Slaven Bilic'in yer almadığı antrenmana, Sivok damga vurdu. Son dönemde görev alamayan Çek savunmacı, teknik ekibe mesaj gönderdi.

Tomas Sivok'tan mesaj var!

Spor Toto Süper Lig’de 6 Nisan’da Başakşehir’le karşılaşacak olan Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarını dün sabah saatlerinde basına açık yaptıkları idmanla sürdürdü. Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan antrenmanda Beşiktaş’ın yıldızları; koşunun ardından minyatür kale maç oynadı. Antrenmana, son haftalarda Slaven Bilic’in görev vermediği Tomas Sivok damga vurdu. Sivok, gösterdiği etkili performansla teknik heyetin beğenisini kazandı. Antrenmana, milli takımlarda bulunan; Olcay Şahan, Ersan Gülüm, Gökhan Töre, Demba Ba, Pedro Franco, Veli katılmadı. Ek olarak ayak parmağı kırılan Mustafa , arka adalesinde ağrı hisseden Motta ve tedavisi devam eden Tolga Zengin de idmanda yer almadı. Öte yandan A2 Milli Takım kampından dönen Kerim Frei ile Atınç Nukan takım idmanında yer alırken Cenk Tosun ise bireysel antrenman yaptı. Eksiklerin çok olması sebebiyle antrenmanda 4’ü kaleci olmak üzere sadece 12 futbolcu çalıştı.

Bilic bugün dönecek

Takımın hocası Slaven Bilic, ülkesi Hırvatistan’da bulunduğu için antrenmanı yardımcısı Nikola Jurcevic yönetti. Bilic’in, bugün saat 16.00’da yapılacak olan takım çalışmasında ekibinin başında olacağı duyuruldu.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ