MENÜ

Bursaspor'a Şenol Güneş ayarı

Başkan Recep Bölükbaşı'nın, “Önce Ronaldinho, sonra Batalla” açıklamaları teknik direktör Şenol Güneş'i rahatsız etti. Deneyimli çalıştırıcının, Başkan'la yaptığı değerlendirmede, “Önümüzde 9 maç var. Oyuncularımın motivasyonlarını kaybetmemeleri gerekiyor” dediği öğrenildi.

Bursaspor'a Şenol Güneş ayarı

Süper Lig’de sergilediği hücum futbuluyla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Bursaspor’da önümüzdeki sezonun temelleri Başkan Recep Bölükbaşı tarafından şimdiden atılmaya başlandı. Timsah Arena’ya yıldız getirmek için maddi konularda fedakarlık yapacaklarını belirten Başkan, önceki gün, “Hem Ronaldinho’yu hem de Batalla’yı almak istiyoruz. 2009-10 şampiyonluk ruhu için Batalla çok önemli, menacerler aracılığıyla görüşmelere başladık” ifadelerini kullanmıştı.

Geniş yelpazede çalışıyor

Yabancı sınırının kalkacak olmasının ardından geniş yelpazede transfer çalışmalarını sürdüren Başkan’ın bu tutumu, teknik direktör Şenol Güneş nezdinde memnuniyetsizlikle karşılandı.

‘Avrupa potasına girelim’

Bursaspor, UEFA’dan Avrupa Kupaları’ndan 1 yıl men cezası almıştı. Bu cezayı sildirmek için var gücüyle çalışan ve bütün planlarını bunun etrafında şekillendiren Güneş, öncelik olarak ligde ilk 4 arasına girmek istiyor. Güneş, Bölükbaşı ile yaptığı toplantıda, “Önümüzde 9 maç var. Avrupa cezasını sildirmek için önce lige odaklanmalıyız, transfere sezon sonunda bakarız. Bu, hem kulübün maddi tablosu hem de yapacağımız tespitlerin sağlığı ve doğruluğu açısından daha iyi olur. Şu an o mevkiilerde oynayan oyuncularımızın da motivasyonlarını kaybetmemeleri gerekiyor. Tek amacımız ligi en iyi yerde tamamlamak” dediği öğrenildi.

Şenol Güneş iç transfere yöneldi

Teknik direktör Şenol Güneş, şu şartlar altında dış yerine, iç transfere yönelme taraftarı. Sezon sonunda Josue, Belluschi ve Fernandao’nun sözleşmesi sona erecek. Oyuncularını takımda tutmak isteyen deneyimli çalıştırıcı, Başkan’dan söz konusu futbolcuların bonservislerini alınmasını istedi. Bilindiği üzere Fernandao’nun adı hem Galatasaray hem de Fenerbahçe’yle ciddi derecede anılıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ