MENÜ

Galatasaray'ın istediği sağ bek: Glen Johnson

Transfer için şimdiden düğmeye basan Galatasaray, gözünü Liverpool'un yıldızına dikti. Kırmızılılar'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 30 yaşındaki İngiliz futbolcu için çalışmalar başladı.

Galatasaray'ın istediği sağ bek: Glen Johnson

Önümüzdeki sezon güçlü bir kadro kurmanın planlarını yapan Galatasaray’da transfer hareketi tüm hızıyla sürüyor. Görevinde kalacakmış gibi çalışmalarını sürdüren teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, takıma mutlaka bir sağ bek takviyesi istemişti. İşte bu doğrultuda istenilen ilk isim, Liverpool’da forma giyen Glen Johnson oldu. Bu bölgede daha önce şimdi Kasımpaşa’da oynayan Veysel Sarı ve halen kadroda bulunan Tarık Çamdal’ı deneyen Sarı-Kırmızılılar, yine Sabri Sarıoğlu’na geri dönmüştü. İngiliz futbolunun tecrübeli isimlerinden biri olan Johnson’un, Liverpool’la sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olması da, bu transferi kolaylaştıran faktörlerin başında geliyor. Yabancı kuralının 14’e çıkacak olması sebebiyle geniş bir kadro kurmayı hedefleyen Galatasaray’da transferle ilgilenen yöneticilerin, şimdiden harekete geçtikleri öğrenildi.

İtalya’dan Roma da peşinde

Son dönemde Kırmızılar’ın menaceri Brendan Rodgers tarafından yedek kulübesine mahkum edilen 30 yaşındaki futbolcu da, kariyerine başka bir kulüpte devam etmeye sıcak bakıyor. Alınan bilgiye göre, Galatasaray’ın dışında İtalya’da Salih Uçan’ın da formasını giydiği Roma’nın, Johnson’ı listesine aldığı bildirildi. Johnson’ın geleceğinin ise sezon sonuna doğru netleşeceği öne sürüldü.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ