MENÜ

Fırat Aydınus: Emenike ve Emre'yi görmedim

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki derbinin maçının hakemi Fırat Aydınus, çok konuşulan olaylar hakkında açıklama yaptığı iddia edildi. Aydınus, Emmanuel Emenike ve Emre Belözoğlu'nun pozisyonlarını görmediğini söyledi.

Fırat Aydınus: Emenike ve Emre'yi görmedim

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ev sahibi Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan ve Sarı Kanarya'nın 1-0 üstünlüğüyle sona eren derbi maçının hakemi Fırat Aydınus, 360 TV'de yayınlanan Telegol programına açıklamalarda bulunduğu aktarıldı.

41 yaşındaki tecrübeli hakemin karşılaşma sonunda Telegol programı muhabirine, maç sırasında sahayı terketmek isteyen Emmanuel Emenike'nin pozisyonuyla ilgili olarak, "Her forma çıkartılması sarı kart değildir. Emenike onu kendi taraftarına yapıyor. Dışarı ise çıkması sarı kart. Ama 4. hakem görmemiş, beni uyarmalıydı. 4. hakeme çok kızdım." dediği belirtildi.
Derbilerin kayıp adamı: Demba Ba


Fırat Aydınus'un günün çok konuşulan diğer olayında Emre Belözoğlu'nun Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'e küfür ettiği iddia edilen pozisyonda ise "Emre'nin küfür ettiğini duymadım. Yardımcım da duymamış." yorumunu yaptı. Fırat Aydınus'un maç sonu yaptığı açıklamalardan sonra Lig TV kameralarına yansıyan bu görüntü ise akıllarda soru işaretleri bıraktı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ