MENÜ

K.Karabükspor 0-1 T.Konyaspor

Ligde kalma savaşı veren Kırmızı-Mavili ekip, bu mücadelede hayati öneme sahip maçta hüsran yaşadı. Evinde Konya'ya Djalma'nın golüyle 1-0 mağlup olan Karabük, sondan ikinci sıraya demir attı.

K.Karabükspor 0-1 T.Konyaspor

Karabükspor’un üç gün boyunca hazırlıklarını takip ettim. İyi çalıştıklarını söylemeliyim. Galibiyete şartlandılar, güven içinde stada geldiler ama o mükemmel stadyumda şehrin göz bebeğini motive edecek, zafere yönlendirecek atmosfer yoktu ki! Şehir, kepenkleri futbol heyecanına kapatmış harbiden. Daha yoğun ve konsantre gözüken ev sahibiydi ancak ilk yoklama dakika 7’de Rangelov’dan geldi ve top Abdülaziz’de kaldı. Konyaspor, Djalma ve Rangelov’la forvet tiplemesini doğru anlamda örneklerken Karabükspor’un ön takımı için aynı şeyleri ifade etmem mümkün değil!

Tek gol Djalma’dan geldi

Santrfor mevkiini doldurup hakkını verecek, rakip savunmayı tedirgin edecek bir modeli göremedim. Ev sahibi baskılı gözükürken her hallerinden makul şüpheli oldukları belli. Malum ikiliden Djalma, Konyaspor’u öne geçirdi dakika 54 ve 0-1. 85’te organize gelişen Karabükspor atağında Kumbela çizgi üzerinde dokunamadı, 87’de Yıldırım, Konyalı ele penaltı çalmaya kıyamadı. Bitti gitti yani ev sahibi!

Oğuz Dizer

Haberin Devamı
YORUM YAZ