MENÜ

Kayserispor'un Şota planı

Konyaspor yenilgisi sonrası Kasımpaşa'daki görevinden istifa eden Şota Arveladze'yle ilgili proje ortaya çıktı.

Kayserispor'un Şota planı

Kasımpaşa'da başarılı geçen sezonlar sonrası bu sezon istediğini bulamayan Şota Arveladze, dün akşam oynanan Torku Konyaspor maçı sonrası istifa ettiğini açıklamıştı. Gürcü teknik adam, son maçında ise yaptığı Fair Play davranışıyla bir kez daha gönülleri kazanmıştı.

Rakip oyuncu yerdeyken Ryan Donk'un attığı gol sonrası öğrencilerini kenara çağıran Arveladze, Konyaspor'un gol atması için izin vermelerini istemişti. Bu golle skor 1-1'e gelmiş, daha sonra Konyaspor penaltıdan bir gol daha bularak 2-1 galip gelmişti. Arveladze, yaptığı Fair Play davranışla bir anlamda yenilgiyi de hazırlamış ancak tüm spor kamuoyunun takdirini kazanmıştı.

Sezon başında...

Şota Arveladze'nin bu tavırları ve geçmiş dönemlerdeki performansı, kapısının hemen çalınmasına neden oldu. Gürcük teknik direktörle ilgili planları olan kulüplerden birinin de PTT 1. Lig'de mücadele eden Kayserispor olduğu ortaya çıktı. Süper Lig yolunda emin adımlarla yoluna devam eden ve halen ligin zirvesinde yer alan Sarı-Kırmızılı kulübün, Süper Lig planları arasında Şota Arveladze de olduğu bildirildi.

Kayserispor'un, Süper Lig'e geri dönmesi halinde Şota Arveladze'yi takımın başına geçireceği bildirildi. Genel menajer Süleyman Hurma'nın, büyük hayranlık duyduğu Arveladze'yi tam yetkili olarak takımın başına getirme planları yaptığı ifade edildi.

Mehmet Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ