MENÜ

Galatasaray'da sakatlık şoku!

Hakan Balta'yı Fenerbahçe derbisinde kaybeden Cim Bom, akşam idmanında bir kez daha sakatlık kabusu yaşadı.

Galatasaray'da sakatlık şoku!

Galatasaray, Süper Lig'de zorlu haftalara girilirken sakatlık sorunuyla boğuşmaya başladı. Fenerbahçe derbisinde Hakan Balta'nın sakatlanarak oyundan çıkmasının ardından bu kez savunmanın bir başka önemli ismi Semih Kaya'dan kötü haber geldi.

Florya'da akşam saatlerinde yapılan antrenmanda sağ ayak üst adale grubundan sakatlık yaşayan genç savunmacı antrenmanı tamamlayamadı. Tedavisine hemen başlanan milli futbolcunun hafta sonunda Başakşehirspor ile oynanacak mücadelede forma giyme ihtimali azaldı. Semih'in maç gününe kadar tedavisine devam edileceği ancak uzun süreli sakatlığı sonrası yaşadığı bu problem nedeniyle maçta oynamasının hayli güç olduğu bildirildi.

İki savunmacı kaldı

Hakan Balta ve Semih Kaya'nın yokluğunda teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun elinde ise iki savunmacı kaldı. Aslan'ın hocasının ligin ilk yarısında Galatasaray'ın 4-0'lık skorla boyun eğdiği Başakşehirspor'a karşı Chedjou-Koray Günter ikilisiyle mücadele etmesi bekleniyor.

Kadrodaki bir başka savunmacı Gökhan Zan ise ara transfer döneminde bir başka kulübe gitmediği için başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ın talimatıyla kadroya alınmıyor. İki önemli eksiğe rağmen, Gökhan'ın Başakşehirspor maçının 18 kişilik kadrosunda da yer alması beklenmiyor.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ