MENÜ

Fenerbahçe'nin jestine Galatasaray'dan karşılık

Euroleague'deki kadınlar derbisinde bu kez Galatasaray cephesi centilmence bir tavır sergiledi.

Fenerbahçe'nin jestine Galatasaray'dan karşılık

Galatasaray Odeabank ile Fenerbahçe kadın basketbol takımlarının karşı karşıya geldiği Euroleague Ceyrek Final ikinci maçında yine centilmenlik rüzgarları esti. Sarı-Kırmızılılar'ın ev sahipliğinde Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada Galatasaraylı yöneticiler, tribünde başlayan küfürlü tezahüratı engelledi.

Fenerbahçe aleyhinde başlayan tezahürat sonrası devreye giren idareciler, küfürleri kısa sürede engelledi. Maç sonrasında ise Fenerbahçe'yi temsilen Abdi İpekçi'de bulunan Sarı-Lacivertli yöneticiler, bu müdahaleleri nedeniyle Galatasaraylı idarecilere teşekkür etti.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz salı günü oynanan serinin ilk maçında bazı Sarı-Lacivertli taraftarlar, Galatasaray aleyhinde küfürlü tezahürat yapmış bunun üzerine Başkan Aziz Yıldırım mikrofonu eline alarak, kötü tezahüratlarının önüne geçmişti. Yıldırım, küfür etmekte ısrarcı olan bir Fenerbahçe taraftarı hakkında da polis merkezine giderek şikayette bulunmuştu. Pazar günü futbol takımları arasında oynanacak dev derbi öncesi her iki tarafın da celtilmence tavırlar sergilemesi, spor kamuoyu tarafından takdirle karşılandı.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ