MENÜ

Ersun Yanal: Bu seri bozulacak

Ersun Yanal, bu sezon 10 dış saha maçında sadece bir galibiyeti bulunan Trabzon'un kötü gidişini Mersin deplasmanında durdurmak istiyor. Bu konuda oyuncularına gerekli uyarıyı yapan Yanal, “Rakibimizi yenip hem dış saha karnemizi düzeltelim hem de üst sıralara tırmanışımızı sürdürelim” sözlerini sarf etti.

Ersun Yanal: Bu seri bozulacak

Süper Lig’de bu sezon dış sahada aldığı kötü sonuçlarla dikkat çeken Bordo-Mavililer’in teknik direktörü Ersun Yanal, pazartesi günü deplasmanda oynayacakları Mersin İdman Yurdu maçı öncesinde oyuncularına uyarılarda bulundu. 22 haftanın sonunda topladıkları 39 puanla lider Galatasaray’ın 14 puan gerisinde 6’ıncı konumda yer alan Bordo-Mavililer’in deneyimli çalıştırıcısı, öğrencilerine, Akdeniz temsilcisi karşısından mutlak 3 puanla ayrılmaları gerektiğini belirterek, “Mersin İdman Yurdu’nu deplasmanda devirip hem dış saha karnemizi düzeltme adına önemli bir adım atmalıyız hem de üst sıralara tırmanışımızı sürdürmeliyiz” telkininde bulundu.

‘Gerekli güce sahibiz’

Ligde geçen hafta Karabükspor karşısında alınan 3-2’lik galibiyetin ardından bu hafta da zafer elde etmek isteyen Yanal, “Önce kupada ardından da Avrupa Ligi’nde aldığımız kötü sonuçların ardından turnuva dışında kaldık. Şimdi elimizde sadece lig kaldı ve bu sezon bu arenada önemli işler yapmamız gerekiyor. Ligde başarı getirecek bir kadromuz var ve bunu gerçekleştirmek için elimizden geleni yapmamız gerekiyor” diyerek oyuncularına uyarılarını sürdürdüğü bildirildi.

İç sahada en iyisi...

Bu sezon kötü dış saha karnesinin aksine sahasında rakiplerine adeta cehennemi yaşatan Bordo-Mavililer, ligde bu alanda 17 takımın da önünde bulunuyor. Hüseyin Avni Aker Stadı’nda bu sezon çıktığı 12 iç saha maçında rakiplerini 8 kez yenip 3 beraberlik alan ve sadece 1 defa kaybeden Fırtına, evinde topladığı 27 puanla, bu alanda zirvede yer alıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ