MENÜ

Derbide kimler öne çıkıyor?

Pazar günü oynanacak derbide iki takım adına kilit rol üstlenecek oyuncuların başında Muslera, Volkan, Emre, Selçuk, Sneijder, Burak ve Emenike geliyor.

Derbide kimler öne çıkıyor?

Spor Toto Süper Lig'de 23. haftanın en önemli karşılaşması pazar akşamı saat 19'da Şükrü Saracoğlu'nda Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak.

Peki bu önemli mücadelede en çok öne çıkan oyuncular iki takım adına kim ve hangisi daha ağır basıyor?

Volkan / Muslera: İki kaleciyi de birbirinden ayırmak çok zor. Volkan'ın tecrübesi fazla ancak Muslera'nın bu sezon önündeki defans hattının istikrarsızlığı ve kurtardığı maç sayısının fazlalığı onu biraz daha öne çıkarıyor.

Defans hattı: Galatasaray'da Caner Erkin ve Gökhan Gönül'e yaklaşacak hiçbir oyuncu yok. Stoperlerde de sakatlıktan yeni çıkan Semih ve tecrübeli Hakan Balta, Egemen ve Bruno Alves'in gerisinde kalıyor. Chedjou da golleriyle öne çıkıyor. Savunmasıyla değil. Koray Günter serseri mayın... Muslera'ya yine çok iş düşebilir.

Emre -Topal / Selçuk -Sneijder: Melo'nun olmaması Fener için büyük avantaj... Sarı Lacivertliler'de Alper'in yokluğu ise kapatılabilir seviyede... Selçuk'a ekstra yük binecek. Emre'nin en küçük bir yüklenmede adalesi atıyor. O da saatli bomba... Selçuk'un performansını yanındaki Hamit belirleyecek. Topal ve Meireles, Kanarya'nın artıları... AAncak tüm bu denklemi bozan bir oyuncu var, Wesley Sneijder... Böyle bir silah Fenerbahçe'de yok.

Emenike -Sow / Burak - Umut: Emenike moralsiz, bencil... Sow gol yollarında etkisiz ve yavaş... Derbi onlar için fırsat ancak Umut ve Burak'ın çok gerisindeler... Forvet hattında çok net G.Saray öne çıkıyor.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr
Bu kez olacak

Haberin Devamı
YORUM YAZ