MENÜ

Carlos Dunga'dan Felipe Melo açıklaması!

Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Carlos Dunga, basın toplantısında "Yakından izliyorum" dediği Felipe Melo'yu Fransa ve Şili maçlarının kadrosuna dahil etmedi.

Carlos Dunga'dan Felipe Melo açıklaması!

Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Carlos Dunga, bu ay içerisinde Fransa ve Şili ile oynanacak hazırlık maçlarının kadrosunu açıkladı. Kadroda GalatasarayFelipe Melo yer almadı. Basın toplantısında Brezilyalı bir gazetecinin, "Galatasaray'da başarılı bir performans sergileyen Felipe Melo neden kadroda yok?" sorusuna "Onu yakından izliyorum" demekle yetindi. Brezilya kadrosunda Real Madrid'li Marcelo ve Santos'ta forma giyen Robinho geri dönen isimler oldu. Dunga, Çin'e transfer olmasının ardından kadroda yer alıp almayacağı tartışma konusu yaratan 29 yaşındaki forvet Diego Tardelli'ye de yer verdi. Deneyimli teknik adam buna karşın Asya'ya transfer olan Ricardo Goulart ve Ortadoğu'ya giden Everton Ribeiro'yu ise iyi formlarına karşın kadroya almadı.

Brezilya, 26 Mart'ta Paris'te Fransa ile oynayacağı hazırlık maçının ardından 29 Mart'ta da Şili ile Londra'da Emirates Stadı'na karşı karşıya gelecek. Kadroda şu isimler yer alıyor:

KALECİLER: Jefferson (Botafogo), Marcelo Grohe (Gremio), Diego Alves (Valencia)

SAVUNMA: David Luiz (Paris Saint-Germain), Marquinhos (Paris Saint-Germain), Thiago Silva (Paris Saint-Germain), Miranda (Atletico Madrid), Fabinho (Monaco), Marcelo (Real Madrid), Filipe Luis (Chelsea), Danilo (Porto).

ORTA SAHA: Luiz Gustavo (Wolfsburg), Fernandinho (Manchester City), Elias (Corinthians), Souza (Sao Paulo), Oscar (Chelsea), Willian (Chelsea), Coutinho (Liverpool), Douglas Costa (Shakhtar Donetsk).

FORVET: Roberto Firmino (Hoffenheim), Neymar (Barcelona), Diego Tardelli (Shandong Luneng), Robinho (Santos).
Kaynak: NTVSpor

Haberin Devamı
YORUM YAZ