MENÜ

Şenol Güneş: Kongreyi bekleyelim başkan

Bursaspor'da Başkan Recep Bölükbaşı'nın, teknik direktör Şenol Güneş'e yaptığı 10 yıllık teklifin cevabı büyük bir merakla bekleniyordu. Tecrübeli hocanın yanıtı, “Bekleyelim” oldu

Şenol Güneş: Kongreyi bekleyelim başkan

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş’in, yönetimden sözleşme uzatma isteğine vereceği cevap merak konusuydu. Tecrübeli hocanın, kendisine 10 yıllık bir teklif yapan başkan Recep Bölükbaşı’ya şimdilik yalnızca takımın başarısını düşündüğünü belirtip, zaman istediği öğrenildi. Mayıs ayında yapılacak konreyi işaret eden Güneş’in, Bölükbaşı’ya, gelecek hakkında o zaman konuşmalarının daha doğru olacağını söylediği öğrenildi. Güneş konusunda bu görüşmenin ardından yönetim bekleyişe geçmek zorunda kaldı.

Josue ve Fernandao kozu!

Kongrede göreve devam etmesine kesin gözüyle bakılan Bölükbaşı ve ekibinin tecrübeli teknik adamı ikna etmek adına takımın yıldız isimleri Josue ve Fernandao’nun bonservislerini almak istediği ifade edildi. Yeşil-Beyazlı idareciler, bu iki oyuncunun kesin olarak takımda tutulması halinde Güneş’in de kalmaya sıcak bakacağı görüşünde.

Haberin Devamı
YORUM YAZ