MENÜ

Çaykur Rizespor için kazanma vakti

Ligde bu sene beklentilerin altında kalan Çaykur Rizespor, Eskişehirspor maçını kazanıp hem bu sezonki ilk iç saha galibiyetine imza atmak hem de ateş hattından çıkmanın planlarını yapıyor. "Artık kazanma vakti" diyen teknik direktör Hikmet Karaman, öğrencilerini zorlu 90 dakikaya motive etmeye çalışıyor

Çaykur Rizespor için kazanma vakti

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Eskişehirspor karşısında galibiyet arayacak. Bu sezon evinde hiçbir maçı kazanmayan Karadeniz temsilcisi, hem bu şanssızlığını noktalamak hem de ateş hattından uzaklaşmayı planlıyor. Sezonun ikinci yarısında oynadığı 5 maçtan 4 puan çıkaran Yeşil-Mavililer'de teknik direktör Hikmet Karaman, hata istemiyor. Öğrencilerini en iyi şekilde bu zorlu 90 dakikaya hazırlamaya çalışan deneyimli çalıştırıcı, tek düşüncelerinin 3 puan olduğunu ifade etti. Rakibin gücünü bildiklerine vurgu yapan Karaman, "Rakibimizin gücünü biliyoruz. Son 2 maçını kazandı. Bizim ikinci yarıda oynadığımız 5 maçtan aldığımız sonuçlar ortada. Galip gelmek için elimizden geleni fazlasıyla yapacağız" dedi.

'Hep ileriye bakacağız'


Öğrencilerinden çok dikkatli olmalarını isteyen Karaman, hem uyarılarda bulundu hem de takıma moral motivasyon konuşması yaptı: "Sahamızda beklenmedik puanlar kaybettik. Ama artık bu geride kaldı. Biz Rizespor’uz ve güçlüyüz. Hiç bir bahanenin arkasına sığınmayız. Aksi takdirde kaybederiz. Eksiklerimizi giderip yaptıklarımızı daha iyi hale getirmeliyiz. Hep ileriye bakacağız ve kendimizi geliştirmeye çalışacağız. Doğru bulduğumuz yoldan gideceğiz ve evimizde yaşadığımız kaybı telafi edeceğiz. Muhteşem taraftarımız bizden bunları bekliyor."


Mete'den taraftara çağrı

Başkanvekili Halim Mete de Eskişehir karşısında galip gelmek istediklerini söyledi. Alt sıralardan kurtulmak için mücadele eden bazı takımların son haftalarda çıkış yakaladığını ifade eden Mete, kendilerinin de alt sıralardan kurtulmak için mutlaka galibiyet serisi bulmak zorunda olduklarını vurguladı. Bu açıdan Eskişehirspor maçının son derece önemli olduğunu anlatan Mete, "Camia olarak bu maçın önemini çok iyi biliyoruz. Eskişehirspor maçında galip gelerek sahamızdaki ilk galibiyeti almak ve alt sıralardan kurtulmak istiyoruz." Mete ayrıca Eskişehirspor maçında taraftarlardan takımlarına daha fazla destek olmalarını, 90 dakika boyunca takımlarını desteklemelerini istedi.

AA


Haberin Devamı
YORUM YAZ