MENÜ

Akıl oyunları

Sol bekte Kadlec'in oynayacak olması, yabancı kontenjanında sıkıntı yaratıyor. Emre'nin Galatasaray derbisine saklanma ihtimali, Alves'i kulübeye yaklaştırdı. Ancak farklı alternatiflerin de bulunması, Kartal'ı zorluyor.

Akıl oyunları

Torku Konyaspor maçı öncesinde eksiklerin çok olması, İsmail Kartal’ın başını ağrıtıyor. Alper Potuk ve Hasan Ali Kaldırım sakat, Volkan ile Caner ise cezalı. Kartal, sol bekte zorunlu olarak Kadlec’i görevlendirecek. Bu durum, Akhisar karşısında sahaya 11’de çıkan yabancılardan birinin kulübeye gitmesi anlamına geliyor. Zayıf halkalar olarak Raul Meireles ve Bruno Alves görülüyor. Ancak adalesindeki ağrı nedeniyle özel bir tedavi programı başlatılan Emre Belözoğlu’nun büyük ihtimalle derbiye saklanacak olması, Meireles’in 11 şansını artırıyor.

Uygar Mert sürprizi olabilir

Eğer İsmail Kartal, Emre’ye şans vermezse orta sahayı Topal-Meireles-Selçuk üçlüsüyle kuracak. Bu durumda Alves kulübeye geçecek, savunmanın göbeğini Bekir-Egemen ikilisi oluşturacak. Normalde Kartal, Alves-Egemen tandemini bozmak istemiyor. Ancak bunu yapabilmesi için de orta sahada Meireles’in yerine yerli bir oyuncu oynatması gerekiyor. Kartal, kupa maçlarının yıldızı Uygar Mert’i sürpriz bir şekilde görevlendirebilir. Diğer alternatif ise Mehmet Topuz’un orta sahanın ortasında şans bulması.

Haberin Devamı
YORUM YAZ