MENÜ

Suarez huyundan vazgeçmez!

Isırıklarıya ünlü golcü Luis Suarez, az kalsın bir başka skandala City maçında imza atıyordu. Demichelis'i ısırmaya kalkan Uruguaylı, son anda kendine hakim olarak ceza almaktan kurtuldu.

Suarez huyundan vazgeçmez!

Şampiyonlar Ligi 2. Turu’nda konuk olduğu İngiliz devi Manchester City’yi 2-1 devirerek rövanş için avantaj ele geçiren Barcelona’da, gecenin yıldızı 2 gol kaydeden Uruguaylı süperstar Luis Suarez oldu. Barça kariyerindeki en iyi performanslarından birini ortaya koyan yıldız oyuncu, karşılaşmada yine rahat duramadı ve City savunmacısı Demichelis’i ısırmaya kalktı. Ada basınında geniş yer alan görüntülerde Suarez’in Demichelis’in koluna ısırmak için hamle yaptığı açıkça belli olurken, akıllara yıldız oyuncunun Chiellini, Ivanovic ve Otman Bakkal’ı ısırması sonrası aldığı tarihi cezalar geldi.

Messi’nin penaltı kabusu

2-1 Barça’nın üstünlüğüyle tamamlanan maçta Suarez’in ardından en fazla konuşulan isim Messi oldu. 90+4’üncü dakikada kullandığı penaltı atışını kaçıran, kaleciden dönen topu da auta yollayan Arjantinli, hem gol sayısını 76’ya çıkarma şansını tepti hem de Barcelona forması altında 13. kez penaltı noktasından hüsranla ayrıldı. Luis Enrique, maç sonu penaltıyla ilgili, “Penaltıları, ancak onları atma cesaretini gösterenler kaçırır. Leo hiç şüphesiz bizim penaltıcımız ve ona güvenimiz tam” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ