MENÜ

Emre Belözoğlu'nda son dakika

Fenerbahçe'nin yıldızı, sabah idmanına çıkmadı. Kulüpten resmi açıklama yapıldı.

Emre Belözoğlu'nda son dakika

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden sabah yapılan idman ve sakatların son durumuyla ilgili bilgi verildi. Açıklamada Emre, Alper Potuk ve Hasan Ali Kaldırım'ın takımdan ayrı çalıştığı ifade edildi.

Fenerbahçe
'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

Fenerbahçemiz, deplasmanda oynayacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını, Can Bartu Tesislerimizde bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.


Emre Belözoğlu'dan Burak Yılmaz'a sürpriz telefon


Teknik Direktörümüz İsmail Kartal yönetimindeki antrenman saat 11.00 ’de baºladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle baºlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan 5 ’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Dar alanda yapılan çift kale maçın ardından, antrenman bireysel çalışmalarla noktalandı.

Alper Potuk ve Hasan Ali Kaldırım ve Emre Belözoğlu, takımdan ayrı özel program dahilinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Torku Konyaspor maçı hazırlıkları, 27 Şubat Cuma günü yapılacak antrenmanla tamamlanacak. Can Bartu Tesislerimizdeki antrenman saat 10.45 ’te baºlayacak. Bu antrenmanın ardından Takımımız, havayoluyla Konya ’ya hareket edecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ