MENÜ

Mersin İdman Yurdu 2-1 Karabükspor

Tesisleri yeterli değil, transfer yasakları var, maddi krizle boğuşuyorlar. Ancak Rıza Çalımbay ve öğrencileri sezona damga vurmaya devam ediyor. Güney ekibi, dün de Karabükspor'u 2-1 yendi, puanını 32'ye yükseltti.

Mersin İdman Yurdu 2-1 Karabükspor

Mersin’de maç öncesi duygusal bir ortam vardı. Vahşi bir şekilde katledilen genç kızımız Özgecan’ı tribünler unutmadı. Nefis zemin ve iklim koşulları ise bize güzel bir maç müjdeliyordu. Son iki Süper Lig mücadelesinde 10 gol atan Mersin karşısında 17. sıradaki Karabükspor’un işi kolay değildi. Bu sezon sakatlıklardan çok çeken konuk ekip sahaya yine zorunlu bir 11’le çıktı. İlk tehlike 5. dakikada ev sahibinden geldi. Nakoulma’nın pasında Khalili’den önce Musa pozisyonu önledi. 10’da ise Karabük öne geçti. Murat Ceylan’dan topu kapan Musa Çağıran yerden bir vuruşla golü yaptı: 0-1. 26’da Mersin hücumunda Nakoulma, sağdan ortaladı, Servet kafayla takımını beraberliğe taşıdı: 1-1.

Mitrovic affetmedi

İkinci yarı Mersin İdman Yurdu baskısıyla başladı. 60’ta Nakoulma ile başlayan atakta Güven’in pasında Welliton boş kaleye dokunamadı. 65’te Vederson’un şutunda Emre Özkan topu önlemek isterken Güven’i düşürünce hakem Halis Özkahya penaltıyı çaldı. 67. dakikadaki penaltı atışını kullanan Mitrovic, Karabükspor ağlarını havalandırdı: 2-1. Son 20 dakikada teknik direktör hamlelerini izledik. 88’de Akpala yakaladığı fırsatı iyi kullanamadı, vuruşu yandan dışarı gitti. 90 dakikanın sonunda gülen bu sezonun flaş ekibi Mersin İdman Yurdu oldu: 2-1.

90+ Tunç Kayacı

Haberin Devamı
YORUM YAZ