MENÜ

Bursaspor'da savaş çıktı!

Beşiktaş'a son dakikada mağlup olan Bursaspor'da artık tek hedef Rize maçını kazanıp, üst sıralara yükselmek. Kritik karşılaşma öncesi Yeşil-Beyazlılar'da hazırlıklar kartopu savaşıyla tamamlandı, maç saati beklenmeye başlandı.

Bursaspor'da savaş çıktı!

Bursa’da iki gündür devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle kondisyon salonunda antrenman yapmak zorunda kalan Bursaspor, dün Özlüce Tesisleri’nde yarısı temizlenen sahada Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Oldukça soğuk havada yapılan antrenmana sakatlığı bulunan Emre Taşdemir katılmadı. Bu arada antrenman öncesinde Yeşil-Beyazlı futbolcuların kartopu savaşları ilginç görüntülere sahne oldu. Avrupa Ligi iddialarını sürdürmek isteyen teknik direktör Şenol Güneş, her zamanki gibi hücum ağırlıklı bir kadro sahaya sürecek. (Bursaspor’un 1 yıl Avrupa kupalarından men cezası bulunuyor. Timsahlar, cezasını çekmesi için bu sezon ligi ilk 4 sırada bitirmesi gerekiyor.)

Fernandao yerine Bakambu

Beşiktaş maçında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen Fernandao, bugün takımını yalnız bırakacak. Ligde 12 golü bulunan Sambacı’nın yerine Şenol Güneş, hücum hattının en önünde Bakambu’yu oynatacak. Sağ açıkta ise cezası biten Volkan Şen forma giyecek. Bir başka kart cezalısı Şener Özbayraklı’nın yokluğunda Aziz Behich şans bulacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ