MENÜ

Çaykur Rize'nin tam kadro keyfi

Çaykur Rizespor'da deplasmanda karşılaşacağı Bursaspor maçı öncesi sakatlıkları bulunan futbolcuların iyileşmesi ve eksik oyuncularının kadroya dahil olması teknik heyeti sevindirdi.

Çaykur Rize'nin tam kadro keyfi

Üst üste aldığı mağlubiyetlerle zor günler geçiren Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, Bursaspor'la oynacağı maç öncesi sahaya tam kadro çıkacak olması teknik direktör Hikmet Karaman'ı rahatlattı. Karadeniz temsilcisi, Deniz, Ümit ve Kweuke’nin sakatlığı, iki oyuncusunun cezalı duruma düşmesi, savunmada Viera ve Ali Adnan’ın ülkelerinde bulunması nedeniyle kadro sıkıntısı yaşamıştı. Kweuke’nin sakatlığının düzelmesi ve eski formuna kavuşarak takıma dönmesinin ardından Deniz ve Ümit’in sakatlıktan çıkarak takıma dahil olması zorlu 90 dakika öncesi deneyimli çalıştırıcının yüzünü güldürdü. Cezaları biten oyuncular ile ülkelerinden dönen Ali Adnan ve Viera’nın da dahil olmasıyla eksiksiz kadrosuna kavuşan Çaykur Rizespor, Bursa’ya moralli gitti.

Karaman rotasyona gidiyor

Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında alınan farklı mağlubiyet sonrası ve kadronun eksik hale gelmesi Karaman'ı harekete geçirdi. Tecrübeli çalıştırıcının Bursa deplasmanında takımda rotasyona gideceği bildirildi. Orta sahanın solunda görev alan Murat’ı yedeğe çekecek olan Karaman’ın, sakatlığı geçen Ümit’e şans vermesi bekleniyor. Afrika Kupası’nda şampiyon olan Fildişi Sahili’nin savunma oyuncusu Ousmane Viera’nın kadroda olmadığı dönemde forma giyen Oboabona’da büyük ihtimalle kenara çekilecek ve yerine yine Viera görev alacak. Karaman’ın ayrıca forvet hattında da Lafferty’nin yerine sakatlığı geçen Kweuke’yi ilk 11’e alması bekleniyor.

'Bursaspor maçı çok önemli'

Teknik direktör Hikmet Karaman, Bursa’ya hareketi öncesi oyuncuları ile toplantı yaptı. Karaman’ın oyuncularına "Alt sıralardan kurtulma adına takımımız için önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Aranızdaki birlik ve beraberliği sakın bozmayın. Bu takımın çok daha iyisini yapabileceğine inanıyorum. Herkes buna inansın. Sahamızda kaybettiğimiz 3 puanı telafi etmeliyiz" diyerek uyarılarda bulunduğu kaydedildi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ