MENÜ

Göktürk Ural tokat olayını anlattı

Galatasaray Liv Hospital'ın genç ismi Göktürk Ural, tokat skandalı hakkında ilk kez konuştu.

Göktürk Ural tokat olayını anlattı

Türkiye Basketbol Ligi'nin güçlü takımı Galatasaray Liv Hospital'da yaşanan tokat olayında yaşananlar hakkında önemli bir açıklama geldi. Başantrenör Ergin Ataman, tokat attığı Göktürk Ural, 360 kanalındaki Telegol programına verdiği röportajda çarpıcı ifadeler kullandı. Genç oyuncu, olay esnasında hiç kimsenin tecrübeli koç Ataman'ı durdurmaya çaba göstermediğini ifade etti, "Sadece tokat kısmını anlatıyorum. Söylediklerini söylemiyorum" diye konuştu.

İşte Sarı-Kırmızılı basketbolcunun verdiği demeçler:

'Kendimi zor tuttum'

"Hiç kimse bir şey demedi. Ben haksız duruma düşmemek için bir şey demedim. Kendimi zor tuttum. İki tane tokat attı. Direk yüzüme vurdu. Hiç beklemiyordum. Vurduktan sonra şok oldum. Hala ertesi gün bile inanamadım."

'Neler söylediğini söylemiyorum'

"Başka bir yerime vurmadı. Ben tokat çıtkı diye tokat kısmını anlatıyorum. Söylediklerini söylemiyorum. Ben sözleşmemi fesh etmedim, şu an sözleşmem duruyor. Genç takımla çalışıyorum."

'Ataman özür dilemedi'

"Türkiye Basketbol Federasyonu'na gittim ve şikayet ettim. Bana kadro dışı olduğumu söyledi. Dilekçede küfür ettiğini ve iki tokat attığını belirttim. Aileme bir küfürü olmadı. Arayıp özür dilemedi. Galatasaray Kulübü'nden aradılar."

'Olay devre arası yaşandı'

"Ben de anlamadım kimsenin bu duruma tepki vermemesini. Buna çok şaşırdım. Benim takımda öyle bir vasfım yok. Ben 2-3 dakika oynuyorum. Elimden geleni de yapıyorum. Benim karakterimde saygısızlık yapmak yok. Ben doğuştan beri Galatasaraylıyım. Bu olay devre arası yaşandı. İkinci yarı sahaya çıktım. İkinci yara süre almadım."

'Yabancılar şaşırdı'

"Carlos Arroyo o maçta yoktu, bu durumu görmedi. Diğer yabancılar da 'Böyle bir şey olmaz' dediler. Bütün herkes olayı canlı gördü. Herkesin içerinde yaşandı bu olay. Babanmla aldığımız bir karar sonrası TBF'ye gittik. Kimse bize bir öğüt vermedi. Doktordan bir rapor almadım. Çok şaşkınım zaten."

Haberin Devamı
YORUM YAZ