MENÜ

Karabükspor 0-0 Kasımpaşa

Son haftaların sıkıntılı iki takımı Karabük ile Kasımpaşa'nın kapışması nefes kesti. Tolunay Kafkas'ın ekibi penaltı kaçırdı, direğe takıldı. Şota'nın öğrencileri de net pozisyonlarda cömert davrandı, 90 dakika sonunda puanlar paylaşıldı.

Karabükspor 0-0 Kasımpaşa

Karabük'te maç öncesi kadrolara baktığınızda önemli değişiklikler görmek mümkündü iki takım adına. Sebepleri; sakatlıklar, cezalar ve kötü performanslardı. Tolunay Kafkas önde 5 yabancı ile sahaya çıktı, Waterman yedekteydi. Şota ise İsaksson'un mide spazmı yaşaması nedeniyle tecrübesiz bir isim Ertaç ile başladı. Maça gelince, iki takımın aşırı kaybetme korkusu orta alan savaşına döndürdü karşılaşmayı. İlk 25 dakikada notlarımda bir pozisyon yazamadık. 39'da Karabük hücumunda Kasımpaşa savunması Kumbela'yı kaçırdı, Orhan Şam'ın rakibine ceza alanına girerken yaptığı dokunuşu Bülent Yıldırım penaltı ile cezalandırdı. 41'de atışı Traore kullandı, Ertaç kurtarmayı başardı.

Kritik hamleler

İkinci yarı daha hareketliydi. İki takımın da gol atma isteği maça heyecan getirdi. 49'da Erkan Kaş çalımlarla girdi, etkili ortasında Dvali yeni transfer tehlikeyi önledi. Son 10 dakika her iki teknik adam da hücum adına kozlarını kullanmıştı. 85'te Musa Çağıran'ın ortasını Ahmet İlhan 6 pasa düşürdü, savunma çıkardı. 87'de yine Ahmet İlhan ortaladı, Akpala'nın vuruşu üst direkten geri geldi. Sonraki pozisyonda Babel ile golü kaçıran Kasımpaşa'ydı. 90 dakikanın sonunda iki ekip de birer puana razı oldu: 0-0.

90+ Tunç Kayacı

Haberin Devamı
YORUM YAZ