MENÜ

Sezer Öztürk, Eskişehirspor'da

İstanbul Başakşehir, Beşiktaş'tan kiralık olarak transfer ettiği orta saha oyuncusu Sezer Öztürk ile karşılıklı anlaşarak sözleşmeyi feshettiğini belirtti, dakikalar sonra ise Sezer Eskişehir ile sezon sonuna kadar anlaşma imzaladı.

Sezer Öztürk, Eskişehirspor'da

Eskişehirspor'da büyük sıçrama yapan daha sonra Fenerbahçe'ye transfer olup burada beklentileri bir türlü karşılayamamasına rağmen Beşiktaş'a transfer olan Sezer Öztürk, buradan kiralık olarak gittiği Başakşehir'de de tutunamadı. İstanbul kulübü, karşılıklı anlaşarak 29 yaşındaki oyuncuyla yolları ayırdıklarını açıkladı.

İstanbul Başakşehir'den yapılan açıklama şöyle;
;

"Kulübümüz, sezon başında kiralık olarak takımımıza katılan Sezer Öztürk ile karşılıklı olarak anlaşarak sözleşmesini feshetmiştir.
İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü olarak, hizmetlerinden ötürü Sezer Öztürk'e teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dileriz."

Eskişehirspor'la anlaştı

İstanbul Başakşehir Futbol Takımı ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Sezer Öztürk'ün Eskişehirspor ile anlaştığı öğrenildi. Sezer Öztürk'ün Skibbe'nin çalıştırdığı Eskişehirspor'a akşam saatlerine doğru imza atması bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ